|
محاسبه گری شبیه این
|
|
۱۵-۱-۱۳۹۴, ۱۰:۵۰ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
محاسبه گری شبیه این
با سلام
یک محاسبه گر می خوام شبیه سایت زیر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چیزی برای جوملا داریم البته قبلا یک چیزیهایی دیده بودم ولی نیازم چون نبود دقت نکردم ![]()
|
|||
|
۱۵-۱-۱۳۹۴, ۱۱:۰۲ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: محاسبه گری شبیه این
با آر اس فرم میشه به راحتی اینو ساخت
|
|||
|
|
۱۵-۱-۱۳۹۴, ۱۱:۵۸ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
واقعا ؟ با ار اس فروم میشه ؟
میشه بپرسم چطوری؟ البته یک بنده خداپی هم این را معرفی کرد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |
|||
|
۱۶-۱-۱۳۹۴, ۱۲:۰۸ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
توی لینک زیر آموزش های RSForm موجوده
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |
|||
|
|
۱۶-۱-۱۳۹۴, ۱۲:۳۰ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
آیا با این آموزش میشه درست کرد؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |
|||
|
۱۶-۱-۱۳۹۴, ۱۲:۵۹ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بله
فقط یکمی سلیقه به خرج بدید |
|||
|
۱۶-۱-۱۳۹۴, ۰۵:۵۳ صبح
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام اگه فقط عملیات ریاضی مدنظر هست که با اراس فرم میشه
ولی اگر زیبایی هم مهم هست breezingforms رو پیشنهاد میکنم قابلیت محاصبه ریاضی رو هم قبلا که استفاده میکردم داشت البته با برنامه نویسی (همون کدهای که قبلا در آموزش های اراس فرم گذاشتم توش کار میکرد) اما ورژن جدیدش و آقای گنجی در انجمن برای فروش گذاشتن دموهاش و دیدم و نسخه وارزش و از سایت روسی گرفتم واقعا عالی بود نسخه اصلی رو فردا از اقای گنجی خرید میکنم و آموزش ساخت فرم و اگر خدا بخواد منتشر میکنم. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |
|||
|
|
۱۶-۱-۱۳۹۴, ۰۷:۴۹ صبح
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
خب هم ریاضی مهم هست و هم زیبایی