|
لوگو و منوها
|
|
۱۱-۸-۱۳۹۳, ۱۲:۵۷ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
لوگو و منوها
سلام
راستش این بخش از لوگو که توی تصویر مشخص کردم کمی داره اذیت می کنه؛ من میخام یک منوی دیگه اضافه کنم (این منو که الان اومده پایین توی سایت مشخصه) اما نمیشه؛ لوگو رو هم تنظیماتش رو کمی تغییر دادم ولی خب اون بخش که مشخص شده اذیت می کنه؛ دوستان می تونن کمک کنن که چه تغییراتی رو باید انجام بدم؟ ضمن اینکه خود منوها هم یه جورایی هنوز چپ چینه و اگر راستش میکردم باز لوگو میرفتم سمت چپ....
|
|||
|
۱۱-۸-۱۳۹۳, ۰۲:۱۰ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: لوگو و منوها
لینک دمو ندارید؟
خب بهترین کار قرار دادنش داخل یک دایوه . عکس رو نمیتونی همینطوری سایزش رو ریسپانسیو عوض کنی . یه دایو به موقعیت هدر اضافه کن . توی فایل css به موقعیت position:absolote float:left شاید هم راست اگه rtl اضافه کرده باشه . زد ایندکسش رو هم تنظیم کن که بیشتر از بقیه باشه . حالا کد انتساب لوگو رو با یه جستجو توی فایل css پیدا کن و اون v, کات کن و توی کلاس موقعیت جدید اضافه کن . چیزی شبیه اینه . backgeround:...... اگه لینک بدی میشه کامل تر توضیح داد . یا خیلی راحت تر اینه که لوگو رو توی پوشه ی عکس قالبت پیدا کنی و سایزش رو کم کنی و دوباره ذخیره کنی . |
|||
|
|
۱۱-۸-۱۳۹۳, ۰۶:۳۲ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
ببخشید یادم رفته بود آدرس بدم:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. در واقع لوگو، همون آرم بیست تست هستش و اون مربع سبز رنگ مال قالبه و .... اندازه ها رو هم تغییر دادم و لوگو رو هم جا به جا کردم به اون گوشه ولی خب منو جدید توی گروه منوها قرار نگرفت؛ همون بخشی که مشخص شده رو باید تغییر بدم به طوری که سایت به هم نریزه.... |
|||
|
۱۱-۸-۱۳۹۳, ۱۰:۰۸ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
شما در index.php قالبتون به احتمال زیاد دنبال این بگردین
<div class="rt-block logo-block"> این رو کات کنید و در موقعیت rt-container بچسبانید یا همون پیست کنید . چند تا موقعیت اونجا هست یه کمی css رو تنظیم کنید تا روی هم قرار نگیرن . یا بعد از کپی کردن دوباره لینک سایت ور بگذارید تا تنظیمات css رو هم بگ . برای کم کردن ارتفاعش هم . این کد رو توی قالب css پیدا کنید و تصحیح کنید . کد: (انتخاب همه) .logo-block { کد: (انتخاب همه) .logo-block #rt-logo {rt-grid-3 rt-alpha رو هم کلن از index.php و css حذف کنید . دفعه ی بعدی که لینک میگذارید کش سیستم و افزونه های فشرده سازتون رو هم غیر فعال کنید . |
|||
|
|
۱۲-۸-۱۳۹۳, ۰۳:۳۷ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
ممنون بزرگوار از راهنمایی تون؛ توضیحاتی که فرمودید کمی برای من که تازه کارم کمی سنگینه؛ با این وجود یکی از دوستان که آشنایی با این قالب دارن گفتن که این کد رو در قالب اصلی سایت قرار بدم:
.rt-block.menu-block { float: right !important; } با این وجود من نمیدونم توی کدوم پوشه باید قرار بدم! توی چند پوشه ای قرار دادم تغییری حاصل نشد، ضمن اینکه باید این کد رو به همین صورتی که هست وارد کنم یا اینکه فاصله ها رو بردارم و مثلا توی یک خط بنویسمش.. |
|||
|
۱۲-۸-۱۳۹۳, ۰۶:۰۳ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
توی پوشه ی قالبتون فایلی هست به اسم index.php توی این کلاسهای css اسکریپتها و موقعیتهای صفحه ی نمایش قالب به کمک تگ div مشخص میشن .
یه سری فایل css هم توی قالبتن هست که معمولا template.css فایل اصلیه . مثلا دایو <div class="rt-block logo-block"> توسط استیلهای کد: (انتخاب همه) .rt-blockراه حلی که من گذاشتم لوگو رو کوچک میکنه ، میبره بالا و از کنار منو خارج میکنه . منوی شما شناور در سمت چپ هست و با حذف لوگو جا به نمیشه . قالب رو بگذارید براتون تنظیم کنم . ولی بهتره سعی کنید خودتون انجام بدید . |
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: