زمان کنونی: ۱۶-۱۲-۱۴۰۴, ۰۷:۴۱ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال در مورد تبادل لینک
۴-۸-۱۳۹۳, ۰۹:۴۹ عصر
ارسال: #1
سوال در مورد تبادل لینک
آیا تبادل لینک با عث افزایش رنکینگ سایت میشه یا از نظر گوگل این موضوع تخلفه و باعث کاهش میشه؟
توی خیلی فروم ها صحبت ها متفاوته
بعضیا میگن خوبه بعضیا میگن

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

joomla 3.0Joomla 2.5
امضاء mohi
وجدان بزرگترین فیلسوف است(روسو)
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۵-۸-۱۳۹۳, ۰۱:۱۶ صبح
ارسال: #2
RE: سوال در مورد تبادل لینک
خب گوگل مرتب عوض میشه قانونهاش ولی من تا حالا نشنیده بودم که بد باشه یا تخلف باشه . چیزی تا الان که روشنه اینه که بی ضرره ولی سودی داره یا نه رو نمیدونم . قدیمها خوب بود .
 سپاس شده توسط mohi
۵-۸-۱۳۹۳, ۰۲:۲۰ صبح
ارسال: #3
(۵-۸-۱۳۹۳ ۰۱:۱۶ صبح)sajjad نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب گوگل مرتب عوض میشه قانونهاش ولی من تا حالا نشنیده بودم که بد باشه یا تخلف باشه . چیزی تا الان که روشنه اینه که بی ضرره ولی سودی داره یا نه رو نمیدونم . قدیمها خوب بود .
سرچ کنید توی چند تا فروم اینطور نوشته بودند نمدونم مجاز هستم لینک فروم هی دیگه بزارم یا نه
ولی گفته بودند که باعث کاهش رنک سایت میشه
حالا میخام بدونم جواب قطعی چیه
امضاء mohi
۵-۸-۱۳۹۳, ۰۲:۴۶ صبح
ارسال: #4
خب من تعداد زیادی سایت با رنک بالا و پایین دیدم که همشون لینک از هم دارن . اصلن با عقل جور در نمیاد که امتیاز منفی باشه . اقا من لینک سایتهای مختلف که ازشون مطلبی گذاشتم توی سایتهام هست . از اون طرف هم با اسمهای مختلف توی سایتهای مختلف نظر گذاشتم و لینک دادم به سایتهای خودم . خیلی ها از این کارها برای افزایش رتبه انجام میدن فقط مواظب باش تابلو نباشه . با حوصله و صبر رنک سایت رو ببر بالا یه دفعه ای هزار تا بک لینک برا یه سایت کوچولو و بی مطلب ایجاد بشه برای رنک خوب نیست . گوگل یه نرمافزاره ولی احمق نیست . مثلا امضاهای اعضا .(گرچه گویا گوگل هیچ اهمیتی به امضا ها نمیده )
 سپاس شده توسط mohi
۵-۸-۱۳۹۳, ۰۴:۴۷ صبح
ارسال: #5
(۵-۸-۱۳۹۳ ۰۲:۴۶ صبح)sajjad نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب من تعداد زیادی سایت با رنک بالا و پایین دیدم که همشون لینک از هم دارن . اصلن با عقل جور در نمیاد ....

با حرف شما موافقم اما این عکسی که پیوست کردم رو ببیند
پس اینا چی میگن؟
البته مطلب قدیمی هست ولی به هرحال هر قدمی رو نمیشه برداشت
البته لینک ش رو هم اگه بخواین میگذارم
باز هم از این دست مطالب زیاد هست اگه سرچ کنید میبینید

(۵-۸-۱۳۹۳ ۰۲:۴۶ صبح)sajjad نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب من تعداد زیادی سایت با رنک بالا و پایین دیدم که همشون لینک از هم دارن . اصلن با عقل جور در نمیاد ....

با حرف شما موافقم اما این عکسی که پیوست کردم رو ببیند
پس اینا چی میگن؟
البته مطلب قدیمی هست ولی به هرحال هر قدمی رو نمیشه برداشت
البته لینک ش رو هم اگه بخواین میگذارم
باز هم از این دست مطالب زیاد هست اگه سرچ کنید میبینید

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

امضاء mohi
۵-۸-۱۳۹۳, ۰۶:۰۳ صبح
ارسال: #6
دوست عزیز لینک کردن سایتها توسط شما رنکینگ سایتتون رو بالا نمیبره و ضرر هم نداره واس رتبتون،ولی کسانی که شمارو لینک میکنند مطمئن باشید که واس رنکینکتون خیلی مفید،اگر شما رنکینک سایتتون رو از سایت الکسا دنبال می کنید،توالکسا که ساییتون رو می نویسید می بینید که چند سایت شما رو لینک کرده،که این لینکها اینو نشون میده که سایتتون فعاله.
هرچقد هم سایتهایی با رتبه ی خوب شما رو لینک کنه خیلی تاثیر داره.
الان رنکینگ و رتبه پارس جومو نگا کنید که 108سایت لینکش کردن که این آمار خوبیه.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امضاء رضاندیمی
[تصویر:  ret.jpg]

ارائه انواع قالب های فارسی جوملا.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط mohi ، sajjad salehi
۵-۸-۱۳۹۳, ۰۶:۲۷ صبح
ارسال: #7
اگه جمله ی انگلیسی گوگل رو بخونی جمله ی دقیقش لینکهای غیر طبیعی و ساختگیه . کجا گفته که دو تا سایت نباید لینک هم رو داشته باشن .

فروش لینک ممنوعه مثلا شما سایتی با پیج رنک 6 باشی و یه دفعه کلی لینک به سایتهای پیج رنک پایین تر توی سایتت پیدا بشه . اقا کلن تابلو نباش . گویا این طرف کامپوننتی داشته که به صورت خودکار تبادل لینک میکرده .
۵-۸-۱۳۹۳, ۰۶:۳۱ صبح
ارسال: #8
دوست عزیزمون آقا سجاد هم حرفش متین.
بنظر من که هیچ ضرری واس سایت نداره،شما میتونید با هر سایت و وبلاگی تبادل لینک کنید،اون سایتهایی هم که شما رو لینک می کنند واس رنکینگ سایت خیلی خیلی مفیده،من خیلی تحقیق کردم بهتون هم اطمینان کامل میدم.او سایتهاییی هم که شما لینک میکنید هیچ ضرری واس رنکینگتون نداره.
یاعلی
امضاء رضاندیمی
[تصویر:  ret.jpg]

ارائه انواع قالب های فارسی جوملا.

مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان