|
مشکل در آیکن صفحه سایت
|
|
۲۷-۶-۱۳۹۳, ۰۵:۱۲ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مشکل در آیکن صفحه سایت
سلام به دوستان عزیز،من faviconرو عوض کردم و هیستوریرو پاک کردم ولی باز آیکن جوملا مونده،دوستان بنظرتون مشکل از چیه؟
|
|||
|
۲۷-۶-۱۳۹۳, ۰۵:۲۲ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: مشکل در آیکن صفحه سایت
اطمینان دارید که در پوشه صحیح آپلود کردید.؟
کش مرور گر خودتون رو پاک کنید و با یه مروزگر دیگه هم امتحان کنید پسوند favicon حتما باید ico باشه اندازه مناسب هم داشته باشد مثلا 16*16 |
|||
|
۲۷-۶-۱۳۹۳, ۰۶:۴۳ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
آره همه ی اینا رو انجام دادم ولی نمیدونم باز چرا نشون میده.تو قالب پیشفرض یه آیکن باهمین سایز کپی کردم،از چی میتونه باشه؟
|
|||
|
۲۷-۶-۱۳۹۳, ۰۷:۳۲ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
لینک سایتتون رو بزارید تا ببینیم
یا دمو بگذارید |
|||
|
۲۷-۶-۱۳۹۳, ۰۳:۰۲ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
از سی پنل دنبال favicon.ico سرچ بزنین . معمولا توی ریشه ی سایته توی توی پوشه ی قالب یا پوشه ی
|
|||
|
|
۲۷-۶-۱۳۹۳, ۰۷:۲۷ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سجاد جان دوست عزیز مرسی از این راهنماییتون،ولی قبلا این کار و انجام دادم،یه آیکن با همین اسمو پسوند گذاشتم ولی بازم جواب نداد،قبلا انجام میدادم میشد ولی حالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سایتمو فعلا غیرفعال کردم، یه نگاهی بی زحمت به آیکنش بندازید،مرسی. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |
|||
|
۲۸-۶-۱۳۹۳, ۰۳:۱۵ صبح
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
دوست من
فقط پسوند نیست که تغییر بدی کلا نوع فایل .ico با png و jpeg فرق میکنه برای تهیه فایل فو آیکن باید به سایت هایی که فو آیکن درست میکنن لطف کنید و مراجعه کنید اونجا فایل png و jpeg رو آپ میکنی و در نهایت فایل ico. تحویل می**عبارت غیر مجاز**ید نمونه این سایت ها : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. فک کنم این آخریه ی بار استفاده کردم چیز باکیفیتی بهم داد امتحان کنید لطفا ... |
|||
|
|
۲۸-۶-۱۳۹۳, ۰۴:۱۵ صبح
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
دوست خوبم مرسی حل شد.همینطورکه گفتید آخریه خوبه.thanks
|
|||
|
۲۸-۶-۱۳۹۳, ۰۲:۴۰ عصر
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
خب ساده تر میشه یه png 16*16 درست کرد و اسمش رو به favicon.ico تغییر داد .
برای من که این همیشه کار داده ولی نمیدونم اگه مشکلی ایجاد میکنه دوستان بگن عوضشون کنم . |
|||
|
۳۰-۶-۱۳۹۳, ۰۹:۲۳ عصر
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
درود بر شما
بهترین راه استفاده از نرم افزارهای آیکن ساز است و از همه بهتر Axialis IconWorkshop است شاد باشید و شادی بخش دیگران |
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان