قرار دادن کد ها در داخل پست
|
۳-۶-۱۳۹۳, ۰۵:۱۹ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
قرار دادن کد ها در داخل پست
سلام خدمت همه عزیزان واقعا از دوستانی که تجربیات خودشون رو بدون چشم داشتی در اختیار امثال بنده قرار میدن کمال تشکر دارم و تنها میتونم داخل همین متن تشکر متنی داشته باشم
سوالی که داشتم این بود من تقریبا تمام کامپوننت ها از جمله جومی و ماژول های مختلف برای قرار دادن کد داخل متن استفاده کردم و از هر راهی سعی کردم بازهم نتونستم اینکار رو بکنم درصورت امکان اگر امکانش هست آموزشی در مورد این زمینه قرار بدید تا هم من و هم بقیه دیگه نیازشون رفع بشه .تعداد پست ها در این باره داخل انجمن زیاد هست و غالبا توصیه به استفاده از برنامه های مختلف شده برای همین درخواست دارم حداقل در مورد برنامه جومی که میگن کار با اون ساده و جامع هست قرار بدید تا این مشکل کلا برای همیشه رفع بشه کامپوننت Jumi باشه بهتر هست ممنون میشم از اساتید محترم |
|||
۳-۶-۱۳۹۳, ۰۶:۱۹ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: قرار دادن کد ها در داخل پست
بهتره شما قسمت و مواردی رو که مشکل دارید مطرح کنید چون اینگونه دیر به پاسخ میرسید.
برای مثال در ماژول اچ تی ام ال دستی وقتی کدی رو خواستید وارد کنید و توسط اون نمایش بدید باید روی دکمه html یا منبع یا سورس (که در ادیتورها مختلف ترجمه شده ) را بزنید و در پنجره باز شده کدتون رو وارد کنید. |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان