|
قالب فارسی گرافیتو (Graffito) برای جوملا 2.5 -هدیه از طرف گروه ایران منو
|
|
۱۹-۵-۱۳۹۲, ۰۹:۰۶ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
قالب فارسی بسیار زیبای گرافیتو-هدیه از گروه ایران منو
![]() ![]() ویژگیهای قالب: طراحی شده برای جوملا 2.5 و جوملا 3.0 دارای بیش از 86 موقعیت ماژول فریمورک قدرتمند گانتری 4 دارای کامپوننت قدرتمند rokspoket برای نمایش نمونه کار ها طراحی شده به صورت کاملا" واکنش گرا دارای 25 ماژول اختصاصی استفاده از HTML5, CSS3, LESS CSS مگا منو و اسپلیت منو قابلیت استفاده ماژول در منو پشتیبانی از مرور گر های :FF, Safari, Chrome, Opera, IE8+,firefox و بسیاری امکانات دیگر..... ------->>>دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اگر مشکلی مشاهده کردین میتونین پیام بدین تا رفعش کنم و فایلهای آپدیت رو براتون ارسال کنم دانلود: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. توجه:گروه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. هر هفته یک قالب فارسی رایگان برای دانلود قرار میدهد برای اطلاع از آخرین قالب ها میتوانید در سایت عضو شوید موفق باشید در پناه حق |
|||
|
| صفحه 2 (<ارسال بالا اولین ارسال این موضوع است>) |
|
۳۱-۶-۱۳۹۲, ۰۷:۵۷ عصر
ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
RE: قالب فارسی گرافیتو (Graffito) برای جوملا 2.5 -هدیه از طرف گروه ایران منو
با سلام و تشکر
زمانی که یک مطلب جدید ایجاد می کنیم ، در بالا و پایین مطلب در زمان نمایش آن یکسری لینک بصورت اتوماتیک ایجاد می شود. چطور می توان این لینکها رو حذف کرد ؟ با تشکر |
|||
|
۱-۷-۱۳۹۲, ۰۶:۲۸ صبح
ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام مشکل شما با این قالب هست؟
اگر نه در یک تایپک جدا در انجمن مباحث و مشکلات عمومی سوال رو ارسال کنید اگر نه لینک از سایتتون قرار بدید برسی بشه |
|||
|
|
۱۳-۸-۱۳۹۲, ۰۸:۲۷ عصر
ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
با سلام بنظرم مشکل اقا پینو با من یکی باشه بنده هم یک مطلب جدید ایجاد میکنم بالا و پایین مطلبم همین لینک های اتوماتیک وجود دارد مربوط به قالب گرافیتو
اینم لینک :http://www.talayedar.com/index.php/2013-10-12-10-37-38 چطور میشه حدف کرد با تشکر به این شکل هستند: .......................................................................... منتشر شده در شنبه, 20 مهر 1392 10:39 نوشته شده توسط Super User [joomla авто шаблоны электроника для авто все для телефона автосигнализации joomla онлайн кино مطلب ایجاد شده все для багажа товары для новорожденных товары для туризма кино[/color] ................................................................... |
|||
|
۱۳-۸-۱۳۹۲, ۱۱:۵۸ عصر
ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سوال دیگه هم اینکه در بخش های ماژول FP Feature - RokSprocket MosaicMosaic که در همین بسته نصبی گرافیتو وجود دارد لینک به مطلب و تصویر در قسمت لینک دادن دقیقا چطور باید وارد کنیم من به هر طریقی لینک دا بهش میدم یا مینویسم یا کپی پیست میکنم نمیشه
باتشکر |
|||
|
۱۴-۸-۱۳۹۲, ۰۱:۴۱ صبح
ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
این قالب ها وارز هستند و بصورت غرقانونی از طرف سایت های روسی منتشر شده اند و این لینک هارو منتشر کننده قرار داده تا رتبه سایت خودش رو بالا ببره.
معمولا این لینک هارو هم کد میکنند تا براحتی قابل یافتن نباشه.بهترین کار عدم استفاده از قالب های وارز است. این نمونه کدها و لینک هایی هست که نمایان است و ممکنه مشکلات امنیتی هم داشته باشند. |
|||
|
|
۱۴-۸-۱۳۹۲, ۰۵:۵۴ صبح
ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
آخه من اینهمه وقت گداشتم واسه این قالب چرا کسی ک بسته نصبی را قرار میده همون اول اشکالاتش را نمیگه
|
|||
|
۱۴-۸-۱۳۹۲, ۰۶:۰۲ صبح
ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
احتمالا دوستمون اول متوجه این مشکل نشدند.
بهرحال ما هم اگر تاپیک رو حذف کنیم باعث ایجاد ناراحتی میشه ولی ما کلا افزونه و قالب های وارز رو منتشر نمیکنیم و دقیقا به همین دلایل منتشر نمیکنیم. |
|||
|
|
۱۴-۸-۱۳۹۲, ۰۴:۴۴ عصر
ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
آقای گنجی درود
نظر شما در مورد قالب زارا چیست؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. برای سایت دانلود فیلم لازم دارم ممنون |
|||
|
۱۴-۸-۱۳۹۲, ۰۶:۰۹ عصر
ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
فکر میکنم رایگانه و قالب های رایگان چون مستقیما از سایت سازنده دریافت میشوند این مشکلات رو ندارند.
|
|||
|
|
۱۴-۸-۱۳۹۲, ۱۱:۳۵ عصر
ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
جناب گنجی آیا میشه با پرداخت هزینه یا به طریقه ای این مشکلات همین قالب گرافیتو را حل کرد؟
اگر بشه دستور بدبد چکار باید کنم؟ با تشکر |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

![[تصویر: 1376544687_1_a83ea514a4.jpg]](http://forums.parsjoom.ir/imgup/1/1376544687_1_a83ea514a4.jpg)
![[تصویر: 1379680562_1_586cd6334c.jpg]](http://forums.parsjoom.ir/imgup/1/1379680562_1_586cd6334c.jpg)