|
قفل كردن مجموعه مورد نظر
|
|
۱۸-۴-۱۳۹۲, ۰۱:۲۳ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام و سخته نباشيد
اقا من يه سري مجموعه ساختم و توسط منو به نمايش گزاشتم حالا ميخواستم مجموعه اي خاص از بين همه مجموعه ها رو قفل گزاري كنم يعني به صورتي كه مجموعه مورد نظر من رو باز ميكنند ازشون ژسورد خاسته بشه البته ميگم فقط همون مجموعه و الباقي مجموعه ها به صورت دسترسي عمومي باشند. سطح سترسي اون مجموعه رو براي ثبت نامي ها هم بزارم باز فايده نداره و همه ميتونن رويتش كنن تنها مشكلم اينه كه ژسورد بزارم براي بخشي خاص كه با داشتن ژسورد بتوانند اون مجموعه رو رويت نمايند با تشكر. |
|||
|
۱۸-۴-۱۳۹۲, ۰۳:۱۴ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
قفل كردن مجموعه مورد نظر
افزونه اي در اين مورد وجود داره در جوملا جهاني؟
|
|||
|
۱۸-۴-۱۳۹۲, ۰۳:۳۳ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
قفل كردن مجموعه مورد نظر
سلام اینو تست کنید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |
|||
|
|
۱۸-۴-۱۳۹۲, ۰۳:۵۹ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
قفل كردن مجموعه مورد نظر
اين تو توضيحات نوشته:
نمایش محتوا به گروه های کاربری مشخص :اقا دقيقا منظورم اينه ببينيد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |
|||
|
۱۸-۴-۱۳۹۲, ۰۴:۳۵ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
قفل كردن مجموعه مورد نظر
برای محتوا چنین افزونه ای هست ولی برای مجموعه ها من ندیدم.اما میتونید سطح دسترسی رو ویژه قرار دهید یا برای گروه کاربری دلخواه
یک گروه کاربری جدید ایجاد کنید و مجموعه دلخواه رو برای این گروه سطح دسترسی دهید. البته ممکنه افزونه هم موجود باشه یا سفارش بدید اگر نبود برات بنویسند |
|||
|
۱۹-۴-۱۳۹۲, ۰۱:۴۱ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
قفل كردن مجموعه مورد نظر
خوب افزونه محتوا رو ميشه معرفي كنيد تست كنم؟
فرقش با مجموعه اينه كه دونه دونه مطالبو بايد قفل كرد باز كار راه انداز هستش ممنون |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان