مشکل عوض کردن عکس مجموعه در فوکاگالری
|
۶-۴-۱۳۹۲, ۰۴:۵۸ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
مشکل عوض کردن عکس مجموعه در فوکاگالری
سلام و خسته نباشید .
من با فوکاگالری یک مشکل دارم . بصورت پیش فرض در فوکا گالری عکس مجموعه، اولین عکسی که در مجموعه هست رو نشان می دهد. چطوری میتوانم این عکس رو به عکس مورد نظرم از همان مجموعه تغییر بدهم ؟ بدون اینکه نیاز باشه به اف تی پی دسترسی داشته باشم . کلی جستجو کردم به نتیجه نرسیدم .. لطفاٌ راهنمایی فرمایید. با تشکر. |
|||
۲-۶-۱۳۹۳, ۱۰:۴۵ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: مشکل عوض کردن عکس مجموعه در فوکاگالری
با سلام منم این مشکل رو دارم
برای مجموعه ها عکس پیشفرض رو نشون میده، و توی تنظیمات هم تغییرش دادم اما اعمال نمیشه، کسی میدونه باید چکار کرد ؟ |
|||
۲-۶-۱۳۹۳, ۱۱:۰۴ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
خیلی ساده هست ...
اول ی پرانتز باز کنم: ---------------------------------------- when you don't able to descending, okay dont worry about it , ascending!!! ---------------------------------------- خب وقتی که با راه حل آدمی زاد جور در نمیاد ، با راه حل شیرازی برید انجامش بدید... اسمها رو عوض کنید من با فوکا گالری کار نکردم ولی اینجور که معلومه با عوض کردن اسم عکس ها کارتون راه میوفته فقط کافیه اسم اون عکسی که پیش فرض هست رو برداشته و به اون عکسی که میخاین به اصطلاح کاور بشه بندازین یعنی اسم اون دوتا عکس رو عوض کنید شاید راه حل ابتدایی باشه ولی بعضی وقتا خیلی از حرفه ای ها هم راه حل های ابتدایی رو فراموش میکنن.... |
|||
۲-۶-۱۳۹۳, ۱۱:۰۷ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
مشکل من عدم نمایش عکس هست، عکس پیشفرض فوکا رو نشون میده نه عکس هایی که من گذاشتم رو ...
در واقع عکس های من رو که توی اون دسته بندی اضافه کردم رو نشون نمیده |
|||
۳-۶-۱۳۹۳, ۰۱:۳۷ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
ببینید همه این موراد در تنظیمات هست و چون پاسخی دریافت نکردید و منم فوکا نصب شده ندارم فکر میکنم شما کش مرورگر رو خالی نکردید و بد نیست اینکار رو انجام بدید و بد نیست اگر نشد تصاویری از تنظیمات فوکاگالری بزارید تا ببینیم.
|
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان