|
مشکل با کامپوننت BreezingForms
|
|
۳-۳-۱۳۹۰, ۰۲:۳۱ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مشکل با کامپوننت BreezingForms
با سلام خدمت دوستان گرامی
من Breezing Forms 1.7.3 که برای جوملا 1.6 هم هست نصب کردم . تمام و کمال بدون هیچ پیغام خطا بعد که اومدم روی Component اش روی هر کدوم از TAB هاش که میزنم فقط و فقط یک فرم نشونم میده که شبیه یک Wizard هست. اما هرچی Continue میکنم بازم همینو نشونم میده. عملا هیچ کاری نمیتونم باهاش انجام بدم. اینم عکسش : ![]() سپاسگذارم. |
|||
|
۳-۳-۱۳۹۰, ۰۳:۳۲ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: مشکل با کامپوننت BreezingForms
سلام دوست عزیز
کامپوننت را حذف و مجدداً نصب کن پیروز باشید. |
|||
|
|
۳-۳-۱۳۹۰, ۰۷:۳۷ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۳-۳-۱۳۹۰ ۰۳:۳۲ صبح)omidnami نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام دوست من با اینکه کامپوننت و بقیه چیزا کاملا صحیح و بدون ERROR نصب شده بودن. و کار غیرمنطقی به نظر میرسید انجام دادم ولی هیچ فایده ای نداشت. ممنون |
|||
|
۳-۳-۱۳۹۰, ۰۷:۴۴ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
شما افزونه ايمني رو سايت نصب نكرديد البته مطمئن نيستم ولي ممكن است به خاطر جوملا هك گارد يا مانند اون باشه!
البته جناب پردل اين تاپيك را مشاهده خواهند كرد و در صورت امكان پاسخ خواهند داد. |
|||
|
|
۴-۳-۱۳۹۰, ۰۹:۵۷ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
مشکل حل شد. خیلی ممنون از توجه مدیران عزیز و آقای مهندس طالبی..
|
|||
|
۲-۲-۱۳۹۱, ۰۲:۵۷ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۴-۳-۱۳۹۰ ۰۹:۵۷ عصر)سید منصور فیروزه نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام خب اگر رفع شده راهش هم توی Forum بذارین همه بدونند، آخه منم دقیقا همین مشکل را دارم!!!!!!!!! |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:

![[تصویر: 77790515904598746955.jpg]](http://www.img4up.com/up2/77790515904598746955.jpg)