زمان کنونی: ۳۱-۱-۱۴۰۵, ۰۳:۴۸ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حذف کپی رایت
۱۲-۱-۱۳۹۲, ۰۱:۲۳ صبح
ارسال: #1
حذف کپی رایت
سلام من از قالب zt_xenia استفاده می کنم می خواهم کپی رایت قالب رو حذف کنم با افزونه فایر باگ هم میتونم پیداش کنم ولی نمیدونم چطوری از داخل قالب حذفش کنم اگر امکان داره راهنماییم کن یا خودتون زحمت پاک کردنش را بکشید .
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۱۲-۱-۱۳۹۲, ۰۴:۲۰ صبح
ارسال: #2
حذف کپی رایت
لطفا ادرس سایت رو ذکر کنید
امضاء sadeghi
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط Pourdaryaei ، محمدسلیمانی
۱۴-۱-۱۳۹۲, ۰۳:۳۹ عصر
ارسال: #3
حذف کپی رایت
درود بر شما
پیشنهاد می کنم از ++Notepad استفاده کنید و عبارت مورد نظر را جستجو و کد مربوطه را حذف کنید.
بک آپ فراموش نشود.

شاد باشید و شادی بخش دیگران
امضاء mahan

[تصویر:  mahan.gif]
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط Pourdaryaei
۱۴-۱-۱۳۹۲, ۰۵:۱۸ عصر
ارسال: #4
حذف کپی رایت
اگر قالب رو از سایت تک وب دیزاین دانلود کردید متوجه باشید کپی رایت قالب کد شده و قابل حذف نیست و باید از قالب های دیگری استفاده کنید.
امضاء Reza Ganji
انجمن پارس جوم
 سپاس شده توسط mahan
۱۴-۱-۱۳۹۲, ۰۷:۰۷ عصر
ارسال: #5
حذف کپی رایت
میتونید درخواست بدید با دریافت هزینه براتون پیدا و حذف کنم
یا علی
امضاء سعید حمزه زاده
طراحی انواع وب سایت شرکتی، شخصی، پورتال خبری، فروشگاهی، انجمن های گفتگو، طراحی انواع صفحات اینترو، طراحی و پیاده سازی انواع نرم افزارهای مدیریت، حسابداری و حسابرسی بر پایه RFID و بارکد
طراحی و بهینه سازی وبسایت با قیمت استثنایی!
گروه نرم افزاری رادین : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Pourdaryaei
۱۴-۱-۱۳۹۲, ۰۸:۴۰ عصر
ارسال: #6
حذف کپی رایت
درود
شما فایل های قالب را بفرستید و یا دمو آنلاین قرار بدید تا بتونیم راهنمایی کنیم.

پایدار باشید
امضاء امیررضا مرتضوی

سپاس شده توسط Pourdaryaei ، mahan
۱۶-۱-۱۳۹۲, ۰۴:۳۴ صبح
ارسال: #7
RE: حذف کپی رایت
شما بسته فایل قالب رو در کامپیوتر خودتون اکستراکت کنید بعد این نرم افزار رو دانلود ونصب کنید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به وسیله نرم افزار در قسمت find what تیتر و یا نوشته های توضیحی کنار کپی رایت و یا لینک کپی رایت رو وارد کنید در قسمت patch to search محل قالب اکستراکت شده رو انتخاب کنید و بر روی دکمه استارت کلید کنید
در صورتیکه موردی باشه نر مافزار پیدا میکنه و محل قرار گیری اونو نشون میده در صورتیکه موردی پیدا نشد به احتمال زیاد لینک به صورت کد در اومده باید اون کد رو پیدا و حذف کنید که کار مشکلیه و به تجربه نیاز داره.
امضاء sasanu

سپاس شده توسط Reza Ganji
۱۶-۱-۱۳۹۲, ۰۶:۴۸ صبح
ارسال: #8
حذف کپی رایت
سلام
شما دموی انلاین بدید من براتون حذف می کنم
امضاء alim123
طراحی قالب جوملا -طراحی کامپوننت و ماژول
طراحی سایت - گرافیک
تماس :09156611674 ایدی :amasroor2003
۱۶-۱-۱۳۹۲, ۰۶:۵۶ صبح
ارسال: #9
حذف کپی رایت
حذف از روی css کار راحتی هست اما مشکل ساز خواهد بود از نظر گوگل
به نظر بنده اصولی اقدام بفرمایید
یا علی
امضاء سعید حمزه زاده
طراحی انواع وب سایت شرکتی، شخصی، پورتال خبری، فروشگاهی، انجمن های گفتگو، طراحی انواع صفحات اینترو، طراحی و پیاده سازی انواع نرم افزارهای مدیریت، حسابداری و حسابرسی بر پایه RFID و بارکد
طراحی و بهینه سازی وبسایت با قیمت استثنایی!
گروه نرم افزاری رادین : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۱۶-۱-۱۳۹۲, ۰۷:۰۵ صبح
ارسال: #10
حذف کپی رایت
قالب رو هم خواستید برای بنده ارسال کنید تا اصولی حذف کنم براتون
امضاء alim123
طراحی قالب جوملا -طراحی کامپوننت و ماژول
طراحی سایت - گرافیک
تماس :09156611674 ایدی :amasroor2003