|
مشکل با ماژوال mini k2 بعد از آپدیت
|
|
۲۶-۱۱-۱۳۹۱, ۰۸:۰۱ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
من کامپوننت کا2 رو آپدیت کردم بعد از اون دیگه ماژول mini k2 اجرا نمیشه،و متن زیر رو توی صفحه سایت میزنه Please check your setting to get the items or maybe you need to write your K2 items first. خودم فکر میکنم که مشکل از تاریخ شمسی و میلادی باشه و کار هایی که در تایپک زیر هست رو انجام دادم ولی درست نشد بازم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. به نظر شما مشکل از کجاست |
|||
|
۲۶-۱۱-۱۳۹۱, ۰۴:۴۴ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
درود بر شما
همانطور که خودتون هم اشاره کردید مهمترین مشکل کی2 برای ما تاریخ است و قطعا با به روز رسانی این کامپوننت تنظیمات قدیمی تغییر خواهند کرد. اول بک آپ بعد! این راه را هم برای حل مشکل تاریخ کی2 2.6.1 تست کنید: در فایل view قسمت ادمین، به آدرس زیر: کد: (انتخاب همه) administrator\components\com_k2\views\item\view.html.phpکد: (انتخاب همه) $lang = JFactory::getLanguage();کد: (انتخاب همه) $item->publish_down = JHTML::_('date', $item->publish_down, $dateFormat);کد: (انتخاب همه) if($lang->get('tag') != 'fa-IR')کد: (انتخاب همه) if($lang->get('tag') == 'fa-IR')شاد باشید و شادی بخش دیگران |
|||
|
|
۲۶-۱۱-۱۳۹۱, ۰۷:۵۴ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
ممنون از پاسختون کار هایی که گفتید رو انجام دادم ولی نشد فکر کنم چون ورژن کا 2 من 2.5.6 بود انجام نشد ولی k2_2.5.4 رو نصب کردم مشکلم حل شد |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: