|
مشکل عجیب در نمایش محصولات فروشگاه جوملا
|
|
۲-۷-۱۳۹۰, ۰۸:۰۴ عصر
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
RE: مشکل عجیب در نمایش محصولات فروشگاه جوملا
سپاسگزارم
دیشب به رازی که مدت ها در جومینا و سایر جاها درخواست و خواهش کرده بودم نسبت به تنظیم قالب جهت سه ماژول latest product , top ten , random که ساعت 3 صبح پیدا کردم پست قبلی من زمانی بود که هنوز کار درست نشده بود و نمایشی که شما در حال حاضر می بینید تصحیح شده است. تمامی مشکلات از قالب ویرچومات هست و هیچ ارتباطی به قالب سایت نداشت این راز این مسئله بود که خدا خواست ما هم بفهمیم آرتیستر کار رو تا یه جایی برای من جلو برد اما تغییرات تقریبا زیادی رو در اون ایجاد کردم پاسخ سوالات : joomla 1.5.23 vituemart 1.1.8 بله تمامی کش رو خالی نمودم تا به امروز همه چیز رو گردن قالب مبنداختن اما من به اثبات رسوندم که قالب مشکل هست اما نه قالب جوملا بلکه قالب خود ویرچومات . من 10 قالب داشتم که عالی بودن و اونا رو در محل قالب ویرچومات کپی و اجرا کردم و حالا با چند تا تغییر جزئی میتونم زیباترین ها رو پیاده کنم امیدوارم دوستانی هم که مثل من با این مشکلات دستخوش بودن گرفته باشن چکار باید بکنن در واقع این قالب پیشفرض خود ویرچومات هست که ما رو به شک میندازه و باعث میشه راه بسیار طولانی رو طی کنیم و به نتیجه نرسیم. با تشکر از همه دوستان |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
مشکل عجیب در نمایش محصولات فروشگاه جوملا - mal2moh - ۱۷-۶-۱۳۹۰, ۰۳:۰۵ صبح
RE: مشکل عجیب در نمایش محصولات فروشگاه جوملا - مرتضی محمدجانی - ۱۷-۶-۱۳۹۰, ۰۳:۴۱ صبح
RE: مشکل عجیب در نمایش محصولات فروشگاه جوملا - mal2moh - ۱۷-۶-۱۳۹۰, ۰۵:۱۶ صبح
RE: مشکل عجیب در نمایش محصولات فروشگاه جوملا - شاهین سمیع عادل - ۱۷-۶-۱۳۹۰, ۰۶:۱۲ صبح
RE: مشکل عجیب در نمایش محصولات فروشگاه جوملا - mal2moh - ۱۷-۶-۱۳۹۰, ۰۶:۲۲ صبح
RE: مشکل عجیب در نمایش محصولات فروشگاه جوملا - صابرمحمدی - ۱۷-۶-۱۳۹۰, ۰۶:۲۷ صبح
RE: مشکل عجیب در نمایش محصولات فروشگاه جوملا - mal2moh - ۱۷-۶-۱۳۹۰, ۰۶:۳۳ صبح
RE: مشکل عجیب در نمایش محصولات فروشگاه جوملا - mal2moh - ۲-۷-۱۳۹۰, ۰۸:۰۰ صبح
RE: مشکل عجیب در نمایش محصولات فروشگاه جوملا - مرتضی محمدجانی - ۲-۷-۱۳۹۰, ۰۵:۵۶ عصر
RE: مشکل عجیب در نمایش محصولات فروشگاه جوملا - mal2moh - ۲-۷-۱۳۹۰ ۰۸:۰۴ عصر
RE: مشکل عجیب در نمایش محصولات فروشگاه جوملا - alibidram - ۵-۷-۱۳۹۱, ۱۰:۳۲ عصر
RE: مشکل عجیب در نمایش محصولات فروشگاه جوملا - persikla - ۲۳-۱۲-۱۳۹۱, ۰۴:۴۴ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان