|
مشکل عجیب در نمایش محصولات فروشگاه جوملا
|
|
۲-۷-۱۳۹۰, ۰۵:۵۶ عصر
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
RE: مشکل عجیب در نمایش محصولات فروشگاه جوملا
یک سوال دوست عزیز
دمو اول که افزونه به خوبی کار میکنه مال خود شماست و اینکه خودتان محصولات را تنظیم کردید ؟ تنظیمات افزونه را نیز تست نمایید ادیتور را تغییر دهید و اینکه شما بعد از اینکه قالب را تعویض کردید کش را خالی کنید و دقت کنید آیا تغییراتی بعد از تعویض قالب به غیر از شکل قالب آیا در افزونه شما تغییراتی ایجاد شده یا نه ؟ ورژن جوملا و ورژن افزونه را ذکر کنید در هر 2 تا دمو ای که استفاده کردید من هم با دوستان موافقم استفاده از قالب های آرتیستر توصیه نمیشود من در بیشتر پست هایی که مشکل از قالب های طراحی شده با آرتیستر داشتند عرض کردم بهتر برای قالب هایی که بازدید های زیادی دارد و یا دارای محصولات و یا فروشگاه هستید بهتر استفاده نکنید مشکل در بارگذاری مشکل در کد نویسی بعد ها دچار به روز رسانی افزون ها و ... به نظر من قالب های طراحی شده با آرتیستر برای قالب هایی که جنبه شخصی دارند و به صورت ساده میباشند مفید می باشد . بهترین قالب قالب هایی می باشد که از پایه کد نویسی شده باشد حال شما سوالاتی که در بالا گفتم را پاسخ دهید . تا دوستان بتوانند بهتر کمک کنند موفق باشید
|
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
مشکل عجیب در نمایش محصولات فروشگاه جوملا - mal2moh - ۱۷-۶-۱۳۹۰, ۰۳:۰۵ صبح
RE: مشکل عجیب در نمایش محصولات فروشگاه جوملا - مرتضی محمدجانی - ۱۷-۶-۱۳۹۰, ۰۳:۴۱ صبح
RE: مشکل عجیب در نمایش محصولات فروشگاه جوملا - mal2moh - ۱۷-۶-۱۳۹۰, ۰۵:۱۶ صبح
RE: مشکل عجیب در نمایش محصولات فروشگاه جوملا - شاهین سمیع عادل - ۱۷-۶-۱۳۹۰, ۰۶:۱۲ صبح
RE: مشکل عجیب در نمایش محصولات فروشگاه جوملا - mal2moh - ۱۷-۶-۱۳۹۰, ۰۶:۲۲ صبح
RE: مشکل عجیب در نمایش محصولات فروشگاه جوملا - صابرمحمدی - ۱۷-۶-۱۳۹۰, ۰۶:۲۷ صبح
RE: مشکل عجیب در نمایش محصولات فروشگاه جوملا - mal2moh - ۱۷-۶-۱۳۹۰, ۰۶:۳۳ صبح
RE: مشکل عجیب در نمایش محصولات فروشگاه جوملا - mal2moh - ۲-۷-۱۳۹۰, ۰۸:۰۰ صبح
RE: مشکل عجیب در نمایش محصولات فروشگاه جوملا - مرتضی محمدجانی - ۲-۷-۱۳۹۰ ۰۵:۵۶ عصر
RE: مشکل عجیب در نمایش محصولات فروشگاه جوملا - mal2moh - ۲-۷-۱۳۹۰, ۰۸:۰۴ عصر
RE: مشکل عجیب در نمایش محصولات فروشگاه جوملا - alibidram - ۵-۷-۱۳۹۱, ۱۰:۳۲ عصر
RE: مشکل عجیب در نمایش محصولات فروشگاه جوملا - persikla - ۲۳-۱۲-۱۳۹۱, ۰۴:۴۴ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان