زمان کنونی: ۱۹-۲-۱۴۰۵, ۰۹:۰۷ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظرات و انتقادات از وبسايت
۳۱-۶-۱۳۹۰, ۰۶:۵۲ عصر
ارسال: #17
RE: نظرات و انتقادات از وبسايت
با سلام خدمت همه

قبل از هرچيزي راه اندازي وبسايت پارس جوم و هاستينگ پارس جوم هاست رو به جناب گنجي ، جناب سميع عادل و جناب عمراني تبريك ميگم
و بعد بايد بگم تو طراحي اين سايت من دخالتي نداشتم و فقط گهگاهي راهنمايي ميكردم و فقط خريد هاستينگ كه از پارس جوم هاست هست كار من بوده و اين رو هم ذكر كنم كه قبلا از يكي از همكارهاي خودمون كه نميخام اسمشون رو ببرم هاست گرفته بوديم كه هفته سه بار داون بود ؛ الحمدالله از پارس جوم شديدا ً تا الان راضي هستم و اميدوارم مشكلي پيش نياد ...

به نظر من هم سايت خوبي شده و ماژولهايي مثل ساعت هم از زيبايي سايت كم كرده هم باعث ميشه ديرتر سايت لاود بشه ؛ چون اين ماژول بايد به سرور خارجي وصل بشه و ساعت جهاني رو دريافت كنه ، درمورد سئو هم كه دوستان گفتند بيشتر قسمتهاي سايت كار نشده ، صفحه فرانت پيج هم انشالله اسم سايت رو قرار ميدند .
درمورد قالب هم همونطور كه يكي از دوستان فرمودند از قالب جوملارت استفاده شده ، و فارسي سازي شده ش هم توسط سايت جوملارت فارسي هست ، و اگر هم مشكلاتي توي بعضي از مرورگرها مشاهده ميشه بخاطر اين هست كه نسخه قديمي قالبه و همونطور كه ميدونيد سايتهايي مثل جوملارت به محض مشاهده باگ سريعا ً قالبها رو بروزرساني ميكنند كه اين قالب متاسفانه شامل بروزرساني نميشه ...
به هرحال تبريك ميگم
امضاء Pourdaryaei
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
 سپاس شده توسط سپيده استوار ، Reza Ganji ، شاهین سمیع عادل ، farjadp
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات و انتقادات از وبسايت - Pourdaryaei - ۳۱-۶-۱۳۹۰ ۰۶:۵۲ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان