|
نظرات و انتقادات از وبسايت
|
|
۳۱-۶-۱۳۹۰, ۰۶:۵۲ عصر
ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
RE: نظرات و انتقادات از وبسايت
با سلام خدمت همه
قبل از هرچيزي راه اندازي وبسايت پارس جوم و هاستينگ پارس جوم هاست رو به جناب گنجي ، جناب سميع عادل و جناب عمراني تبريك ميگم و بعد بايد بگم تو طراحي اين سايت من دخالتي نداشتم و فقط گهگاهي راهنمايي ميكردم و فقط خريد هاستينگ كه از پارس جوم هاست هست كار من بوده و اين رو هم ذكر كنم كه قبلا از يكي از همكارهاي خودمون كه نميخام اسمشون رو ببرم هاست گرفته بوديم كه هفته سه بار داون بود ؛ الحمدالله از پارس جوم شديدا ً تا الان راضي هستم و اميدوارم مشكلي پيش نياد ... به نظر من هم سايت خوبي شده و ماژولهايي مثل ساعت هم از زيبايي سايت كم كرده هم باعث ميشه ديرتر سايت لاود بشه ؛ چون اين ماژول بايد به سرور خارجي وصل بشه و ساعت جهاني رو دريافت كنه ، درمورد سئو هم كه دوستان گفتند بيشتر قسمتهاي سايت كار نشده ، صفحه فرانت پيج هم انشالله اسم سايت رو قرار ميدند . درمورد قالب هم همونطور كه يكي از دوستان فرمودند از قالب جوملارت استفاده شده ، و فارسي سازي شده ش هم توسط سايت جوملارت فارسي هست ، و اگر هم مشكلاتي توي بعضي از مرورگرها مشاهده ميشه بخاطر اين هست كه نسخه قديمي قالبه و همونطور كه ميدونيد سايتهايي مثل جوملارت به محض مشاهده باگ سريعا ً قالبها رو بروزرساني ميكنند كه اين قالب متاسفانه شامل بروزرساني نميشه ... به هرحال تبريك ميگم |
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان