|
بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟
|
|
۷-۸-۱۳۹۴, ۰۸:۵۹ صبح
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟
بهتره قبل از هرکاری چگونگی کار با جوملا رو به خوبی یاد بگیرید ، و همینطور بسنجید برای این کاری که در پیش دارید به چه چیزهایی نیاز دارین
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این لینکها ویدئوی کار با جوملاست . البته مطمئنم شما مشکلی ندارید با جوملا |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - psa93 - ۶-۸-۱۳۹۴, ۰۸:۵۲ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - hamzeh12hh - ۶-۸-۱۳۹۴, ۰۹:۰۸ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - psa93 - ۶-۸-۱۳۹۴, ۰۹:۱۷ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - psa93 - ۶-۸-۱۳۹۴, ۰۹:۲۰ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - hamzeh12hh - ۶-۸-۱۳۹۴, ۰۹:۲۷ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - psa93 - ۶-۸-۱۳۹۴, ۰۹:۳۲ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - hamzeh12hh - ۶-۸-۱۳۹۴, ۰۹:۳۹ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - psa93 - ۶-۸-۱۳۹۴, ۰۹:۵۳ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - hamzeh12hh - ۶-۸-۱۳۹۴, ۱۰:۰۰ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - Pourdaryaei - ۷-۸-۱۳۹۴ ۰۸:۵۹ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان