|
بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟
|
|
۶-۸-۱۳۹۴, ۱۰:۰۰ عصر
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟
خب من ی هاست و دامنه کاری برا خودم در نظر گرفتم و کارام رو موقتی رو اون انجام میدم.
روی سرور مجازی هم میشه کار کرد من خودم هم کار میکنم ولی خیلی جاها در صورتی که خطایی رخ بده مشکله تشخیص بدید مشکل از افزونه است یا از شبیه ساز!! و البته از نظر امنیتی هم شما میتونید خیلی از کارا رو همون ابتدای کار انجام بدید. |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - psa93 - ۶-۸-۱۳۹۴, ۰۸:۵۲ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - hamzeh12hh - ۶-۸-۱۳۹۴, ۰۹:۰۸ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - psa93 - ۶-۸-۱۳۹۴, ۰۹:۱۷ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - psa93 - ۶-۸-۱۳۹۴, ۰۹:۲۰ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - hamzeh12hh - ۶-۸-۱۳۹۴, ۰۹:۲۷ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - psa93 - ۶-۸-۱۳۹۴, ۰۹:۳۲ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - hamzeh12hh - ۶-۸-۱۳۹۴, ۰۹:۳۹ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - psa93 - ۶-۸-۱۳۹۴, ۰۹:۵۳ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - hamzeh12hh - ۶-۸-۱۳۹۴ ۱۰:۰۰ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - Pourdaryaei - ۷-۸-۱۳۹۴, ۰۸:۵۹ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان