|
بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟
|
|
۶-۸-۱۳۹۴, ۰۹:۲۷ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟
ب نظر من بهتره قالب رو از همون اول انتخاب کنید و شروع ب کار کنید و هرجا ک قالب باب میلتون نبود با دستکاری کدها شخصی سازیش کنید ولی اگه بعدا هم بخواید قالبتون رو تغییر بدید مشکلی پیش نمیاد هرچند که ممکنه بعضی افزونه ها با بعضی قالب ها مشکل داشته باشند ولی همچین چیزی کم پیش میاد.
|
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - psa93 - ۶-۸-۱۳۹۴, ۰۸:۵۲ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - hamzeh12hh - ۶-۸-۱۳۹۴, ۰۹:۰۸ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - psa93 - ۶-۸-۱۳۹۴, ۰۹:۱۷ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - psa93 - ۶-۸-۱۳۹۴, ۰۹:۲۰ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - hamzeh12hh - ۶-۸-۱۳۹۴ ۰۹:۲۷ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - psa93 - ۶-۸-۱۳۹۴, ۰۹:۳۲ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - hamzeh12hh - ۶-۸-۱۳۹۴, ۰۹:۳۹ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - psa93 - ۶-۸-۱۳۹۴, ۰۹:۵۳ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - hamzeh12hh - ۶-۸-۱۳۹۴, ۱۰:۰۰ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - Pourdaryaei - ۷-۸-۱۳۹۴, ۰۸:۵۹ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان