|
بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟
|
|
۶-۸-۱۳۹۴, ۰۹:۰۸ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟
سلام
بعد از اتمام مراحل نصب و ایجاد کنترل پنل مدیریت شما باید با استفاده از پنل مدیریت و امکانات اون صفحه بازدید کننده سایتتون رو ب شکلی ک میخواید طراحی کنید و اگه برای این کار طرح و نقشه خاصی ندارید این باعث سردرگمی میشه. سعی کنید اول طرحی رو در نظر بگیرید و بعد شروع به پیاده سازی طرحتون کنید. و البته در کنار همه اینا حواستون به نکات امنیتی هم باشه و حد اقل یک فایروال بر روی سایتتون نصب کنید. |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - psa93 - ۶-۸-۱۳۹۴, ۰۸:۵۲ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - hamzeh12hh - ۶-۸-۱۳۹۴ ۰۹:۰۸ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - psa93 - ۶-۸-۱۳۹۴, ۰۹:۱۷ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - psa93 - ۶-۸-۱۳۹۴, ۰۹:۲۰ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - hamzeh12hh - ۶-۸-۱۳۹۴, ۰۹:۲۷ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - psa93 - ۶-۸-۱۳۹۴, ۰۹:۳۲ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - hamzeh12hh - ۶-۸-۱۳۹۴, ۰۹:۳۹ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - psa93 - ۶-۸-۱۳۹۴, ۰۹:۵۳ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - hamzeh12hh - ۶-۸-۱۳۹۴, ۱۰:۰۰ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - Pourdaryaei - ۷-۸-۱۳۹۴, ۰۸:۵۹ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان