|
بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟
|
|
۶-۸-۱۳۹۴, ۰۸:۵۲ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت همه ی دوستان. من میخوام با استفاده از جوملا یک سایت مناسب و ظاهری زیبا برای یک گروه صنعتی درست کنم. اما چون این اولین کار منه نمیدونم بعد ازین که اسم سایت و تنظیمات عمومی و اسم پایگاه داده رو درست کردم حالا باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید مرسی.
|
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - psa93 - ۶-۸-۱۳۹۴ ۰۸:۵۲ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - hamzeh12hh - ۶-۸-۱۳۹۴, ۰۹:۰۸ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - psa93 - ۶-۸-۱۳۹۴, ۰۹:۱۷ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - psa93 - ۶-۸-۱۳۹۴, ۰۹:۲۰ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - hamzeh12hh - ۶-۸-۱۳۹۴, ۰۹:۲۷ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - psa93 - ۶-۸-۱۳۹۴, ۰۹:۳۲ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - hamzeh12hh - ۶-۸-۱۳۹۴, ۰۹:۳۹ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - psa93 - ۶-۸-۱۳۹۴, ۰۹:۵۳ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - hamzeh12hh - ۶-۸-۱۳۹۴, ۱۰:۰۰ عصر
RE: بعد از نصب جوملا برای شروع سایت باید چیکار کنم؟ - Pourdaryaei - ۷-۸-۱۳۹۴, ۰۸:۵۹ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان