|
دو مشکل اساسی من در مورد سایت جوملام!!! لطفا کمک دوستان!!!
|
|
۱۶-۷-۱۳۹۴, ۰۵:۱۳ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دو مشکل اساسی من در مورد سایت جوملام!!! لطفا کمک دوستان!!!
سلام دوستان
یه سایت دارم جوملا و نسخه Joomla! 3.3.6 دو تا مشکل داره که دو تا کادر قرمز با فلش مشخص کردم ممنون می شم دوستان کمک کنند رفع کنم این مشکلات رو! ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. 1- اینه که بعضی صفحات سایت رو باز می کنم پیغام زیر رو می ده! هشدار JUser: :_load: کاربر با این آی دی را نمی توان بارگذاری کرد: 910 مشکل دیگه اینه که من دوست دارم به جای کلمات مثلا k2 demo یا k2 contect و... خودم از کلمات فارسی استفاده کنم! اون کلمات رو فک کنم از طریق کامپوننت k2 که تو جوملام هست درست کردن! ممنون می شم راحلی رو بهم نشون بدین
|
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
دو مشکل اساسی من در مورد سایت جوملام!!! لطفا کمک دوستان!!! - akbar2015 - ۱۶-۷-۱۳۹۴ ۰۵:۱۳ صبح
RE: دو مشکل اساسی من در مورد سایت جوملام!!! لطفا کمک دوستان!!! - Pourdaryaei - ۱۶-۷-۱۳۹۴, ۰۶:۰۳ صبح
RE: دو مشکل اساسی من در مورد سایت جوملام!!! لطفا کمک دوستان!!! - akbar2015 - ۱۶-۷-۱۳۹۴, ۰۶:۰۹ صبح
RE: دو مشکل اساسی من در مورد سایت جوملام!!! لطفا کمک دوستان!!! - Reza Ganji - ۱۶-۷-۱۳۹۴, ۰۶:۱۴ صبح
RE: دو مشکل اساسی من در مورد سایت جوملام!!! لطفا کمک دوستان!!! - akbar2015 - ۱۷-۷-۱۳۹۴, ۰۷:۳۱ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

![[تصویر: wbqm_1.jpg]](http://www.pic98.ir/upload/wbqm_1.jpg)