|
آیا ساخت اپلیکشن برای سایت بر سئو سایت صدمهمی زنه ؟
|
|
۲۶-۶-۱۳۹۴, ۰۷:۵۶ عصر
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
RE: آیا ساخت اپلیکشن برای سایت بر سئو سایت صدمهمی زنه ؟
ممنون از دوستانی که راهنمایی می کنند ....
ولی جایگاه گوگل سایت بنده نسبت به رقبا برای من خیلی مهمه ....و فکر می کنم اگر اپلیکشن ساخته بشه چون لینک سایت دیگه معنا نداره به موقعیت گوگل بنده آسیب می زنه .. چند راه حل به ذهنم می رسه :1-بیام صفحاتمو خیلی خوب برای موبایل بهینه کنم بعد توی اپ بعد ساخت منو ها صفحه و لینک سایت به منو اپ بدم دیگه نیاد اطلاعاتو از دیتابیس بخونه .... 2- اگر از روش اول استفاده نشد بیام وقتی کاربر روی منوی اپ کلیک کرد تا اطلاعات مربوطه از دیتابیس خونده شه یک لینک مخفی مترادف همون منو در سایت هم بخوره ولی برای کاربر نمایش داده نشه .. حالا دوستان اگر بازم نظری دارند ممنون می شم به نتیجه ای با هم برسیم.. ![]()
|
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
آیا ساخت اپلیکشن برای سایت بر سئو سایت صدمهمی زنه ؟ - farid65 - ۲۴-۶-۱۳۹۴, ۱۰:۴۸ عصر
RE: آیا ساخت اپلیکشن برای سایت بر سئو سایت صدمهمی زنه ؟ - پیام عمرانی - ۲۵-۶-۱۳۹۴, ۰۳:۲۴ صبح
RE: آیا ساخت اپلیکشن برای سایت بر سئو سایت صدمهمی زنه ؟ - farid65 - ۲۵-۶-۱۳۹۴, ۰۷:۰۳ صبح
RE: آیا ساخت اپلیکشن برای سایت بر سئو سایت صدمهمی زنه ؟ - sajjad salehi - ۲۶-۶-۱۳۹۴, ۰۳:۵۶ عصر
RE: آیا ساخت اپلیکشن برای سایت بر سئو سایت صدمهمی زنه ؟ - shahryar warez - ۲۶-۶-۱۳۹۴, ۰۷:۰۰ عصر
RE: آیا ساخت اپلیکشن برای سایت بر سئو سایت صدمهمی زنه ؟ - sajjad salehi - ۲۶-۶-۱۳۹۴, ۰۷:۴۰ عصر
RE: آیا ساخت اپلیکشن برای سایت بر سئو سایت صدمهمی زنه ؟ - farid65 - ۲۶-۶-۱۳۹۴ ۰۷:۵۶ عصر
RE: آیا ساخت اپلیکشن برای سایت بر سئو سایت صدمهمی زنه ؟ - shahryar warez - ۲۷-۶-۱۳۹۴, ۰۹:۰۹ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان