|
آیا ساخت اپلیکشن برای سایت بر سئو سایت صدمهمی زنه ؟
|
|
۲۴-۶-۱۳۹۴, ۱۰:۴۸ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
آیا ساخت اپلیکشن برای سایت بر سئو سایت صدمهمی زنه ؟
با سلام به دوستان عزیز چند روزی درگیر یک جواب سوال مهم هستم .....
می خوام برای یکی از وب سایت هام که تقریبان روزانه 7000 بازدید کننده داره اپلیکشن طراحی کنم ...حالا اگر اپ آماده شد خیلی ها با اپ محتوا یا اطلاعات سایت رو می ببینند ...فکر می کنم بازدید کننده مستقیم سایتم بیاد پایین و به سئو سایتم لطمه بزنه ...می خواستم بدونم راه حل چیه یا دوستان چه نظری دارند..ممنون می شم راهنمایی کنید (مهم :در طراحی اپ برای منو ها لینک صفحه وب سایت تعریف نمی شه یعنی توی اپ نمی یاد یک صفحه وب سایتمو بالا بیاره(..... می یاد از دیتابیس می خونه ....واسه همین برای سئو فکر کنم صدمه ببینه ....)
|
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
آیا ساخت اپلیکشن برای سایت بر سئو سایت صدمهمی زنه ؟ - farid65 - ۲۴-۶-۱۳۹۴ ۱۰:۴۸ عصر
RE: آیا ساخت اپلیکشن برای سایت بر سئو سایت صدمهمی زنه ؟ - پیام عمرانی - ۲۵-۶-۱۳۹۴, ۰۳:۲۴ صبح
RE: آیا ساخت اپلیکشن برای سایت بر سئو سایت صدمهمی زنه ؟ - farid65 - ۲۵-۶-۱۳۹۴, ۰۷:۰۳ صبح
RE: آیا ساخت اپلیکشن برای سایت بر سئو سایت صدمهمی زنه ؟ - sajjad salehi - ۲۶-۶-۱۳۹۴, ۰۳:۵۶ عصر
RE: آیا ساخت اپلیکشن برای سایت بر سئو سایت صدمهمی زنه ؟ - shahryar warez - ۲۶-۶-۱۳۹۴, ۰۷:۰۰ عصر
RE: آیا ساخت اپلیکشن برای سایت بر سئو سایت صدمهمی زنه ؟ - sajjad salehi - ۲۶-۶-۱۳۹۴, ۰۷:۴۰ عصر
RE: آیا ساخت اپلیکشن برای سایت بر سئو سایت صدمهمی زنه ؟ - farid65 - ۲۶-۶-۱۳۹۴, ۰۷:۵۶ عصر
RE: آیا ساخت اپلیکشن برای سایت بر سئو سایت صدمهمی زنه ؟ - shahryar warez - ۲۷-۶-۱۳۹۴, ۰۹:۰۹ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان