زمان کنونی: ۱۶-۴-۱۴۰۵, ۱۰:۰۲ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
به چه پلاگین و افزونه اختصاصی نیاز دارید ؟ (به مشاوره شما نیازمندیم)
۱۵-۶-۱۳۹۴, ۰۶:۳۷ عصر
ارسال: #21
RE: به چه پلاگین و افزونه اختصاصی نیاز دارید ؟ (به مشاوره شما نیازمندیم)
این مورد آخر فرمودید انجام دادنش فکر نمی کنم زیاد مشکل باشه به یک ایمیل متصل به سایت مطالب ارسال بشه و هرچند وقت ایمیل هم چنج بشه که مشکل نداشته باشه

ولی الان موضوع این هست که این سیستم که خیلی زیاد نمی شه روش مانور دادچون بیشتر برای انجمن هاست به صورت مثال

۱. قرار دادن تصویر و قرا دادن **عبارت غیر مجاز** تگ هارو چیجوری می خواهید روش انجام بدهید؟
۲. چطور می خواهید مطالب رو لینک کنید
و خیلی از کار های دیگه نیاز به این داره شما بیایید اچ تی ام ال رو برای سایت به واسطه ایمیل بفرستید و اینکه گوگل برخی از موارد رو فیلتر می کنه

من خودم به شخصه الان بیشتر دنبال این هستم سیستم های کوچکی رو درست بکنم و بیام برای کاربران منتشر بکنم سیستم هایی که خیلی ها مشکل دارند و هر روز داریم در انجمن پست هاشون می بینیم

مثلا فروش فایل هایی که با یک شرت کد انجام بشند
یا مثل پست زیر که دوستان کمی حمایت نکردن در نظر گزاشتن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در مورد اسم اس آر اس فرم هیچ کسی نیومده یک بار این مشکل رو کلیدی حل کنه و امکاناتی از آر اس فرم بگیره و برای نمایش بزاره

یا هیچ سیستم کامل و مناسب آمار گیری و خدماتی برای سایت های جوملایی جز یک نسخه از سایت جوملا دت نوشته نشده

یا هیچ کسی نیومده پلاگین جامع پرداخت درست بکنه که به صورت وب سرویس کار کنه شما نیای برای هر کامپوننت بری دنبال پلاگین پرداخت و همه رو داخل یک پکیج درست بکنیم

به همینطور دوستان نظر دادن در مورد اکسترافیلد ها و اضافه کردنش به خود جوملا که ملت بخاطر همین موضوع دارند می رند به k2 وگرنه نیاز به k2 ندارند

یا پلاگین ای خیلی خوبی که در وردپرس هست مثل schema سازی وب سایت ولی در جوملا نیست

بیشتر دنبال این هستم که این نیاز های کوچک را اول حل کنم بعد انشاالله قدم بر داریم به یک سیستم بزرگ یا کامپوننت های بزرگ
امضاء shahryar warez
تمام افزونه های منتشر شده به صورت اختصاصی از طرف من می توانید در تلگرامم پیگیری کنید و دانلود ( دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
)
وب سایت : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۰۹۳۶۸۰۹۴۹۳۶ یا ۰۹۲۱۳۳۸۰۳۲۹
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: به چه پلاگین و افزونه اختصاصی نیاز دارید ؟ (به مشاوره شما نیازمندیم) - shahryar warez - ۱۵-۶-۱۳۹۴ ۰۶:۳۷ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان