زمان کنونی: ۳۱-۱-۱۴۰۵, ۱۲:۳۱ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عدم نمایش پرچم زبان در سایت بعد تنظیمات کامل
۱۸-۴-۱۳۹۴, ۰۹:۴۲ عصر
ارسال: #9
RE: عدم نمایش پرچم زبان در سایت بعد تنظیمات کامل
توضیحات مراحل فارسی کردن:

اول جوملا را از ورژن 3.4.1 آپدیت کردم به 3.4.3 و بعد بسته فارسی ورژن 3.4 را از سایت جوملا جهانی نصب کردم. ویرچومارت را هم همینطور. هم قسمت مدیریت و هم سایت را هم پیش فرض گذاشتم فارسی. عنوان زبانم را هم به صورت صحیح فارسی معرفی کردم:

پلاگین‌های سیستم انتخاب زبان و سیستم کد زبان را هم فعال کردم. منوی فارسی هم درست کردم ( کپی منوی عربی و تغییر تنظیمات ). و صفحه اصلی آن را هم گذاشتم روی حالت خانه توی عکس قبلی مشاهده کنید. و منوی فارسی را هم در قسمت منوی فارسی صفحه اولش را گذاشتم defult که توی عکس زیر مشاهده می کنید:

ماژول انتخاب زبان هم روی همه هست و فعاله. ( چون قالب چهارتا استایل و صفحه اصلی با شکل و شمایل مختلف داره چهارتا ماژول هست )

در مورد قالب از استیل زبان عربی کپی گرفتم و برای زبان فارسی تنظیمش کردم.

سوالها ؟؟؟

ماژول های مورد نظرم به منوی فارسی تخصیص دادم. ( هر چی ماژول برای منوی عربی بود برای همه استایل ها هم به فارسی اختصاص دادم)
که به هم ریختگی صفحه اول ( استایل اول) درست شد. ولی صفحات اصلی 2،3،4 هنوز کمی بهم ریخته هست. به نظرتان دلیلش چیه.

البته خودم حدس می زنم این قسمت در عکس باید باشه که نمی دونم باید از کجا تنظیمش کنم؟؟ ( یعنی منوی عربی ظاهرا یکسری تخصیص منوی جدا در روبرویش داره می خواهم اونها را هم برای فارسی فعال کنم ولی از کجا ؟؟ )

سوال 2:

وقتی زبان فارسی پیش فرض هست. سایت به زبان فارسی می آید و پرچم فارسی هم هست . ولی کافیه که سایت را به زبان عربی یا انگلیسی تغییر دهی دیگه زبان فارسی برای انتخاب توی لیست نمی یاد. و دیگه صفحه اول با همون زبان ( تغییری) می یاد.
البته می تونم که فقط فارسی را بزارم و بی خیال زبان دیگه بشم. ولی می خواهم بدونم مشکل چیه که در آینده اگر خواستم سایت چندزبانه بزنم به مشکل بر نخورم.
امضاء mercol30
تشکر از ديگران نشانه شخصيت شماست
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: عدم نمایش پرچم زبان در سایت بعد تنظیمات کامل - mercol30 - ۱۸-۴-۱۳۹۴ ۰۹:۴۲ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان