|
عدم نمایش پرچم زبان در سایت بعد تنظیمات کامل
|
|
۱۵-۴-۱۳۹۴, ۰۱:۳۴ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان گلم توی پارس جوم، بعد غیبت طولانی اومدیم. از اونجا که خیلی وقته جوملا را گذاشتم کنار یه چیزایی یادم رفته و یه چیزایی هم جدید شده. برای همین ببخشید از سوالات مبتدیانه ....
قالب تجاری جوملا 3.4 دارم که دو زبان انگلیسی و عربی سایت می یاد بالا. من تا جایی که یادم هست تمامی موارد فارسی سازی را انجام دادم. منوی فارسی هم ساختم و اونو هم پیش فرض کردم. ولی پرچم فارسی توی انتخاب زبان سایت نمی یاد. |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
عدم نمایش پرچم زبان در سایت بعد تنظیمات کامل - mercol30 - ۱۵-۴-۱۳۹۴ ۰۱:۳۴ صبح
RE: عدم نمایش پرچم زبان در سایت بعد تنظیمات کامل - sajjad salehi - ۱۵-۴-۱۳۹۴, ۰۱:۳۶ صبح
RE: عدم نمایش پرچم زبان در سایت بعد تنظیمات کامل - mercol30 - ۱۵-۴-۱۳۹۴, ۰۱:۳۸ صبح
RE: عدم نمایش پرچم زبان در سایت بعد تنظیمات کامل - mercol30 - ۱۵-۴-۱۳۹۴, ۰۸:۳۰ صبح
RE: عدم نمایش پرچم زبان در سایت بعد تنظیمات کامل - sajjad salehi - ۱۵-۴-۱۳۹۴, ۱۱:۳۳ صبح
RE: عدم نمایش پرچم زبان در سایت بعد تنظیمات کامل - mercol30 - ۱۵-۴-۱۳۹۴, ۱۰:۳۸ عصر
RE: عدم نمایش پرچم زبان در سایت بعد تنظیمات کامل - sajjad salehi - ۱۶-۴-۱۳۹۴, ۰۲:۰۷ صبح
RE: عدم نمایش پرچم زبان در سایت بعد تنظیمات کامل - mercol30 - ۱۶-۴-۱۳۹۴, ۰۸:۱۰ صبح
RE: عدم نمایش پرچم زبان در سایت بعد تنظیمات کامل - mercol30 - ۱۸-۴-۱۳۹۴, ۰۹:۴۲ عصر
RE: عدم نمایش پرچم زبان در سایت بعد تنظیمات کامل - sajjad salehi - ۱۸-۴-۱۳۹۴, ۱۰:۱۶ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان