زمان کنونی: ۱۳-۲-۱۴۰۵, ۱۰:۵۳ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هدیه هدیه: پنل پیامک نمایندگی و کاربری کاملا رایگان
۱۰-۴-۱۳۹۴, ۰۶:۳۳ صبح
ارسال: #4
RE: هدیه هدیه: پنل پیامک نمایندگی و کاربری کاملا رایگان
جناب سلیمانی عزیز بنده به مدیران انجمن حتی نمایندگی نامحدود و رایگان و مادام العمر هدیه دادم! مادام العمر هم یعنی تا هر زمان که دوست داشته باشند میتونند پنل بفروشند و فعالیت کنند! اون هم با تعرفه خود بنده!!!
یعنی یک هدیه تمام عیار! درضمن بدون تغییر تعرفه! و همراه با بازگشت هزینه پیامک های ارسال نشده و یا بلاک شده!!!
درضمن شما میتونید از دامنه و همچنین لوگوی خودتون برای ورود به پنل و همچنین ورود مشتریانتون استفاده نمایید!

درضمن همراه هر پنل تعدادی شماره اختصاصی هم بصورت رایگان هدیه شد!

امکانات بی نظیری هم موجود هست از جمله ارسال وایبر و تلگرام و سیستم ارزش افزوده و ...!!!
سیستم هایی که در هیچ پنل پیامکی نیست و نخواهد بود!
پس کمی انصاف رو رعایت کنیم بد نیست!

در پاسخ به دوست عزیزم autopayamak هم باید عرض کنم بنده وقتی قرارداد دارم، اختیار تام دارم به هر شکلی چه رایگان چه با هزینه، چه مادام العمر و چه مدت دار پنل ارائه بدم

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موفق باشید
امضاء سعید حمزه زاده
طراحی انواع وب سایت شرکتی، شخصی، پورتال خبری، فروشگاهی، انجمن های گفتگو، طراحی انواع صفحات اینترو، طراحی و پیاده سازی انواع نرم افزارهای مدیریت، حسابداری و حسابرسی بر پایه RFID و بارکد
طراحی و بهینه سازی وبسایت با قیمت استثنایی!
گروه نرم افزاری رادین : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: هدیه هدیه: پنل پیامک نمایندگی و کاربری کاملا رایگان - سعید حمزه زاده - ۱۰-۴-۱۳۹۴ ۰۶:۳۳ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان