|
پرسش : نمایش خلاصه ای از مطلب بر روی عکس همراه با یک عنوان
|
|
۳۱-۳-۱۳۹۴, ۰۴:۴۶ عصر
ارسال: #7
|
|||
|
|||
RE: پرسش : نمایش خلاصه ای از مطلب بر روی عکس همراه با یک عنوان
(۳۰-۳-۱۳۹۴ ۱۱:۰۹ عصر)Pourdaryaei نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من الان نفهمید اصلا شما چی گفت !!!! اینکه شما استادی ... دلیل نمیشه که همه هم مثل شما بلد باشن و بفهمن منم اگر بلد بودم که نمی پرسیدم .... شما بلدی برات ساده است اونی که برای شما ساده است برای من سخته |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
پرسش : نمایش خلاصه ای از مطلب بر روی عکس همراه با یک عنوان - shervinam - ۳۰-۳-۱۳۹۴, ۰۳:۱۲ عصر
RE: پرسش : نمایش خلاصه ای از مطلب بر روی عکس همراه با یک عنوان - پیام عمرانی - ۳۰-۳-۱۳۹۴, ۰۵:۱۷ عصر
RE: پرسش : نمایش خلاصه ای از مطلب بر روی عکس همراه با یک عنوان - shervinam - ۳۰-۳-۱۳۹۴, ۰۷:۰۷ عصر
RE: پرسش : نمایش خلاصه ای از مطلب بر روی عکس همراه با یک عنوان - sajjad salehi - ۳۰-۳-۱۳۹۴, ۰۷:۵۰ عصر
RE: پرسش : نمایش خلاصه ای از مطلب بر روی عکس همراه با یک عنوان - shervinam - ۳۰-۳-۱۳۹۴, ۰۸:۲۳ عصر
RE: پرسش : نمایش خلاصه ای از مطلب بر روی عکس همراه با یک عنوان - Pourdaryaei - ۳۰-۳-۱۳۹۴, ۱۱:۰۹ عصر
RE: پرسش : نمایش خلاصه ای از مطلب بر روی عکس همراه با یک عنوان - shervinam - ۳۱-۳-۱۳۹۴ ۰۴:۴۶ عصر
RE: پرسش : نمایش خلاصه ای از مطلب بر روی عکس همراه با یک عنوان - Pourdaryaei - ۳۱-۳-۱۳۹۴, ۰۵:۱۴ عصر
RE: پرسش : نمایش خلاصه ای از مطلب بر روی عکس همراه با یک عنوان - shervinam - ۱-۴-۱۳۹۴, ۰۴:۳۰ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان