زمان کنونی: ۲۴-۶-۱۴۰۵, ۰۹:۲۰ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حل شده چگونه مشکل ری کپتچا جوملا را حل کنم؟
۵-۲-۱۳۹۴, ۰۷:۰۴ صبح
ارسال: #1
چگونه مشکل ری کپتچا جوملا را حل کنم؟
سلام به همه ی حرفه ای ها

چند وقتی میشه که رباط ها به قسمت ثبت نام سایتم حمله کردن و هر روز تعداد کاربرهای الکی سایت بیشتر میشه

من برای جلوگیری از فعالیتشون پلاگین

Recaptcha
و

System - Joo Recaptcha

رو فعال کردم و کد عمومی و اختصاصیش رو هم از گوگل گرفتم و تو تنظیمات کلی سایت Recaptcha رو انتخاب کردم

تو بخش کاربران هم همینطور

دو تا مشکل دارم

اول اینکه وقتی وارد صفحه ثبت نام میشم کد کپتچارو نشون نمیده وقتی روی ثبت نام کلیک میکنم میگه پاسخ نمیتونه خالی باشه

و تازه اونجاس که کد کپتچا ظاهر میشه.

مشکل دومم اینه با وجود صحیح وارد کردن حروف یا اعداد امنیتی ، میگه کد امنیتی اشتباه است

طبق عکس زیر

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکس دو

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم لینک ثبت نام سایتم

صمیمانه از وقتی که واسه خوندن این مطلب گذاشتین تشکر میکنم و آرزو دارم راهنمایی های شما رهنمود برای حل

این مسئله باشه.
امضاء irantarh

یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
بازگشت به بالا
موضوع بسته شده است 

پیام‌های داخل این موضوع
چگونه مشکل ری کپتچا جوملا را حل کنم؟ - irantarh - ۵-۲-۱۳۹۴ ۰۷:۰۴ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان