|
حل شده سئو و cdn درخواست راهنمایی
|
|
۱۹-۱-۱۳۹۴, ۰۷:۱۱ صبح
ارسال: #16
|
|||
|
|||
RE: سئو و cdn درخواست راهنمایی
نقل قول: Gzip رو نمیشه گفت باعث بالا رفتن سرعت لود سایت میشه درصورتی که در آموزشی که شما لینک دادید بیشتر روی این نکته تاکیید کرده درصورتی که در سایت خودتون هم غیرفعال است درود بر شما آقای گنجی این جور صحبت کردی یاد قدیم خودم افتادم :D یک دفعه بدون سلامی درودی فقط می خواستم برم یک دفعه انتقاد خودمو بکنم شدیدا حالا تخرب بود یا از سر دلسوزی اصلا برام مهم نبود :D همون قضیه ( مین کنار جاده ای ) gzip مستقیما با سرعت وب سایت در ارتباط هست !! وقتی شما فایل هارو به مشترک به صورت زیپ شده می دید !!! بعد روی کامپیوترش باز می شه و اکسترکت می شه و در مرحله بعدی وقتی فایل های زیپ شده شما روی کش جوملا قرار می گیره سرعتش چندین برابر می شه من فکر می کنم شما سایت بنده رو انالیز نکردید و از خودتون گفتید دوست قدیمی بنده آقای گنجی روی سایت من برای بخش بخش سایت به صورت اختصاصی فعال هست عکس مستندات : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نقل قول: فشرده سازی بدرد کم کردن مصرف پهنای باند میخوره و نه برای سرعت لود خیر بنده با این حرف شما مخالفم شما بر اساس کدوم مدرک علمی و کدوم توضیح سایت معتبر این می فرمایید ؟!! اگر می شه اون سایت معتبر که سازندش هستند و انجمن های بزرگ تحلیلی خارجی لینک بدید تا انشااله دید بنده ه عوض بشه بر اساس لینک مشخص شده ( دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ) یکی از معتبر ترین وب سایت هایی که در مقالات معتبر بهش اشاره شده و در برخی از مقالات مربوط به سرعت گوگل دولپر نیز اشاره شده gzip خلاف حرف شما هست و می تونید در لینک بالا ببنید و همینطور در لینکی که دادم می تونید به صورت سیستماتیک ببنید که روی سایت بنده نیز gzip متصل هست در آموزش بنده نیز گفته شده اگر هاست اشتراکی دارید اصلا کشو فعال نکنید اگر سرور مناسب ندارید اصلا مواردی که می گم اصلا براتون کاربرد نداره بنده به شخصه از هاست قدرتمندی استفاده می کنم و پول زیادی هم براش می دم بخاطر همین تمام موارد با انالیز نرم افزار های مناسب از رایگان تا پولیش تست شده و جواب داده چیزی نیست که بنده فقط تست کنم !! چیزی هست که اشاره شده در مقالات معتبر طراحی سایت بنده تمام مقالات سرعت گوگل دولپر رو ترجمه کردم و تمامشو بجز مواردی که در سطح سواد بنده نبود و من خیلی کمتر بلد بودم همه رو انجام دادم و مشخصا افراد نمی تونند فقط از تجربه بدشون تصمیم بگیرند بلکه بر اساس مواردی که ثابت شده هست مثلا بیشترین بازدید سرعت و تست اون از سایتی جی متریک هست که یکی از پارامتر هاش مواردی بود که گفتم اشاره به متن زیر شما نقل قول: نمونه های زیادی رو داشتیم که با غیرفعال کردن فشرده سازی مشکل کندی سایت برطرف شده نمونه بارزش خود جناب محمد سلیمانی در دو سایت این مورد رو داشتند. امید وارم به دوستان جسارت نشده باشه و همینطور به دوست قدیمی خودم آقای گنجی از این راه دو سار جدید تبریک می گم و همینطور اشاره بکنم از سایت شما به علت بسته شدن لینک برای روبات ها و مهمان ها نمی شه بک لینک گرفت وگرنه صرفا برای دادن اطلاعات زیاد به یک فرد هست وگرنه مقالات بیشتری در زمینه سئو و طراحی سایت داشتم مثل این اسپمر های وب سایت x هستند می اومد می زاشتم تو سایت منبع فلان سایت :D اگر باز فکر می کنید بنده اشتباره صحبت می کنم و همینطور مقالات بنده کم اهمیت هست و اشتباه خودتون زحمت پاک کردنشون بکشید |
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان