|
حل شده سئو و cdn درخواست راهنمایی
|
|
۱۹-۱-۱۳۹۴, ۰۳:۳۵ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
RE: سئو و cdn درخواست راهنمایی
سایتون برام پ خ کنید تا بتونم راهنمایی بهتر بکنم
ببنید کلود فلر cdn کش هست نه cdn فایل وقتی شما رو کلود می رید و فعالیت می کنید کاربر دیگر از نزدیک ترین کش قبلا وارد شده !! لود می کنه این سرعت رو بالاتر می بره نه اینکه فقط کمک کنه به سرعت شما یا لودینگ شما شما هم اکنون در همان سرور هستید پس شما از حالت انتظار سرور خودتون استفاده می کنید اگر فایل ها js و تصاویر و css در یک سرور دیگه cdn بزرگ داشتید اون کلا یک مبحث جدا بوده!! و باعث بالا رفتن سرعت چشم گیر می شده خیلی از موارد نیز با بهینه سازی در طراحی قالب انجام بشه مثلا یک قسمت ویژه در فریم ورک وارپ می تونید از کتاب خانه های یاهو استفاده کنید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. به صورت مثال بنده هر کاری کردم لودینگم پایین نیومد خیلی فکر کردم دیدم ۶۴ درصد سایتم تصاویر هست پس دیدم بهترین گزینه استفاده از ( دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ) می باشد یا استفاده از پر لوگین یاهو من جایی فهمیدم که جاوا اسکرپیت های بنده زیاد هست پس گفتم بهترین راهکار node.js هست و از این سیستم برای بهینه سازی استفاده کردم پارامتر های زیادی هست که سایت شما رو ببنیم می تونم بهتر بهتون نظر بدم چطور برخورد کنید با سایت فقط بهینه سازی کد نباید انجام بشه بلکه روند ریدایرکت ( دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ) روند استفاده از افزونه های سئو روند استفاده و لینک دادن تصاویر روند استفاده از مازول های جوملا روند استفاده از فراخوانی پایگاه داده صرفا هاست ssd نمی تونه شما رو حل مشکل کنه بهتر هست به موارد دیگر بیشتر توجه کنید !! سایت های انالیزور هم می تونه بهتون کمک کنه ولی نیاز شدید دارید به فراگیری برنامه نویسی !! و تصحیح سایت |
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان