|
درخواست راهنمایی در مورد یک هاستینگ خوب
|
|
۱۰-۱-۱۳۹۴, ۱۰:۵۲ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
درخواست راهنمایی در مورد یک هاستینگ خوب
درود
دوستان عزیز بنده یک هاستینگ میخوام ک خدمات پشتیبانی خوبی داشته باشه توضیحات: بنده از الکت هاست -هاست و دامین گرفتم بد نبود ولی گران بود بعد هاستینگم را بصورت اشتراکی و نامحدود به تاپ هاست انتقال دادم که اول کار خیلی تبلیغات خوبی میکرد ولی بعد اینکه فضا اجاره کردم فقط کار ساسپند کردن سایت را بدون اخطار بخوبی انجام میدن و تا اشکال کوچکی پیش بیاد ساسپند زیاد اپ تایم هم نیست بارها بی دلیل سایتم بالا نمیاد و ایمیل ارسال نمیشه چند هفته کلا میگن شکیبا باشید همه چی بهم ریخته اولش گفتن بکاپ هفتگی ولی بکابی ک ازشون خواستم گفتن ماله یک ماهه پیشه و تازه گفتن بازگردانی بکاب بعد از اولین بار هزینه داره و... کلا اصلا راضی نیستم برای ارسال یک ایمیل باید روزها تیکت بازی کرد تیکت میزنم یچیز دیگه میگه یارو- مثلا تیکت زدم که : به ۵۰ کاربر ایمیل گروهی زدم همه برگشت خورده محدودیت ارسال ایمیل چجوریه ؟ و مشکل را بررسی کنید جواب داده : محدودیت ارسال در هر ساعت ۱۰۰ عدد ایمیل است و تعداد ارسالی شما بیش از حد مجازه خب من چی بگم بهش آخه خلاصه سرتون را درد نیارم دلم خونه ![]() تو مملکت ما خم هیچ نهادی نیست که ادم بتونه اعتراض کنه پولتو میگیرن بعدش میگن همینه ک هست درخواست: میخواستم دوستان هاست نامحدود اشتراکی ارزون پیشنهاد بدید ممنون میشم |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
درخواست راهنمایی در مورد یک هاستینگ خوب - imaniman - ۱۰-۱-۱۳۹۴ ۱۰:۵۲ عصر
RE: درخواست راهنمایی در مورد یک هاستینگ خوب - imaniman - ۱۱-۱-۱۳۹۴, ۰۲:۲۶ صبح
RE: درخواست راهنمایی در مورد یک هاستینگ خوب - YasinDesign - ۱۱-۱-۱۳۹۴, ۰۲:۴۷ صبح
RE: درخواست راهنمایی در مورد یک هاستینگ خوب - mohammad2232 - ۱۱-۱-۱۳۹۴, ۰۲:۵۱ صبح
RE: درخواست راهنمایی در مورد یک هاستینگ خوب - saso - ۱۷-۱-۱۳۹۴, ۰۸:۳۸ عصر
RE: درخواست راهنمایی در مورد یک هاستینگ خوب - محمدسلیمانی - ۱۷-۱-۱۳۹۴, ۰۸:۴۸ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان