|
پرسپولیسی ها راهنماییم کنید / برای طراحی سایت شخصی فرشاد پیوس چه قالبی استفاده کنم ؟
|
|
۱۳-۱۲-۱۳۹۳, ۱۲:۵۲ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
RE: پرسپولیسی ها راهنماییم کنید / برای طراحی سایت شخصی فرشاد پیوس چه قالبی استفاده کنم ؟
سلام
قالب سایت یه چیز سلیقه ایه من میتونم حتی قالب های مذهبی را اینقدر تغییر بدم که بشه برای اسپرت ازش استفاده کرد سوالی که پرسیدید جواب خاصی نداره به نظر من |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
پرسپولیسی ها راهنماییم کنید / برای طراحی سایت شخصی فرشاد پیوس چه قالبی استفاده کنم ؟ - MARKO - ۱۲-۱۲-۱۳۹۳, ۰۱:۱۳ صبح
RE: پرسپولیسی ها راهنماییم کنید / برای طراحی سایت شخصی فرشاد پیوس چه قالبی استفاده کنم ؟ - MARKO - ۱۲-۱۲-۱۳۹۳, ۱۱:۴۵ عصر
RE: پرسپولیسی ها راهنماییم کنید / برای طراحی سایت شخصی فرشاد پیوس چه قالبی استفاده کنم ؟ - YasinDesign - ۱۳-۱۲-۱۳۹۳ ۱۲:۵۲ صبح
RE: پرسپولیسی ها راهنماییم کنید / برای طراحی سایت شخصی فرشاد پیوس چه قالبی استفاده کنم ؟ - Pourdaryaei - ۱۳-۱۲-۱۳۹۳, ۰۱:۰۹ صبح
RE: پرسپولیسی ها راهنماییم کنید / برای طراحی سایت شخصی فرشاد پیوس چه قالبی استفاده کنم ؟ - MARKO - ۱۳-۱۲-۱۳۹۳, ۰۳:۲۶ صبح
RE: پرسپولیسی ها راهنماییم کنید / برای طراحی سایت شخصی فرشاد پیوس چه قالبی استفاده کنم ؟ - Pourdaryaei - ۱۳-۱۲-۱۳۹۳, ۰۳:۴۵ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان