زمان کنونی: ۱۵-۶-۱۴۰۵, ۰۶:۳۴ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کلاهبرداری پارس وب شاپparswebshop.com +دانلود Rsticket فارسی شمسی
۱۴-۱۰-۱۳۹۳, ۰۴:۰۹ عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-۱۰-۱۳۹۳ ۰۴:۱۵ عصر، توسط محمدسلیمانی.)
ارسال: #7
RE: کلاهبرداری پارس وب شاپparswebshop.com +دانلود Rsticket فارسی شمسی
سلام
به نظر من از اول باید تاپیک بسته میشد و از صاحب اون سایت هم میخواستیم بیاد جواب بده و هیچ قضاوتی هیچ کس نمیکرد شاید برای خودش دلایلی داشته که قیمتی رو محصولش گذاشته
و خرید هم توافقی بوده و هیچ اجباری تو کار نبوده. به اندازه کافی فکر کنم اطلاع رسانی شد
نه برای این سایت بلکه برای هر سایتی که خواستید خرید کنید به این نکات توجه کنید

اگر موافق بودید تاپیک و رد تایید کنید، اگر هر کی از هرکی ناراحت بود بیاد اینجا و تاپیک ایجاد کنه انجمن هدف خودش و گم میکنه.
مثلا همین دوستمون اصلا عضو این انجمن نبودند عضو شدن و یک تاپیک ایجاد کردن که همینه و یک پست که اونم در همین تاپیک بوده
من که اینو دنبال نمیکنم شما وقتتون با ارزش تره

بدرود.
امضاء محمدسلیمانی
چالش هاتو محدود نکن، محدودیت هاتو به چالش بکش

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
 سپاس شده توسط Reza Ganji
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: کلاهبرداری پارس وب شاپparswebshop.com +دانلود Rsticket فارسی شمسی - محمدسلیمانی - ۱۴-۱۰-۱۳۹۳ ۰۴:۰۹ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان