|
عدم انتقال به مطلب جستجو شده در موتورهاي جستجو
|
|
۲۲-۷-۱۳۹۳, ۰۵:۴۰ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
RE: عدم انتقال به مطلب جستجو شده در موتورهاي جستجو
با سلام و تشکر
فایل روبات که فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه User-agent: * Disallow: /administrator/ Disallow: /cache/ Disallow: /cli/ Disallow: /components/ Disallow: /includes/ Disallow: /installation/ Disallow: /language/ Disallow: /libraries/ Disallow: /logs/ Disallow: /media/ Disallow: /modules/ Disallow: /plugins/ Disallow: /templates/ Disallow: /tmp/ بعنوان مثال من عنوان یکی از مقالات صفحه اول (تحلیلی بر بهینه سازی مصرف انرژی توسط نانو عایق های حرارتی) را در گوگل سرچ کردم که سومین نتیجه مربوط به سایت بنده می باشد اما لینک به صفحه اصلی سایت است و نه مطلب. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. منظور شما از بخش پارامترها و فیلد ربات فالو و ایندکس چیست درست متوجه نشدم در صورت امکان بیشتر توضیح دهید. البته در قسمت گزینه های متا، توضیحات متا و کلیدواژه ها را تکمیل نمی کنم.آیا این کار تاثیری بر ایندکس نشدن مطالب دارد؟ روبوتها هم برروی تنظیمات عمومی، تنظیم شده است. با تشکر |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
عدم انتقال به مطلب جستجو شده در موتورهاي جستجو - smh1357 - ۲۰-۷-۱۳۹۳, ۰۶:۲۰ عصر
RE: عدم انتقال به مطلب جستجو شده در موتورهاي جستجو - Reza Ganji - ۲۱-۷-۱۳۹۳, ۱۱:۱۸ صبح
RE: عدم انتقال به مطلب جستجو شده در موتورهاي جستجو - smh1357 - ۲۲-۷-۱۳۹۳ ۰۵:۴۰ صبح
RE: عدم انتقال به مطلب جستجو شده در موتورهاي جستجو - azarp - ۲۲-۷-۱۳۹۳, ۰۶:۰۲ صبح
RE: عدم انتقال به مطلب جستجو شده در موتورهاي جستجو - smh1357 - ۲۳-۷-۱۳۹۳, ۰۸:۱۵ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان