|
سوال در مورد حذف کامل نام جوملا از سورس کد
|
|
۲۵-۵-۱۳۹۳, ۰۲:۲۹ صبح
ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
RE: سوال در مورد حذف کامل نام جوملا از سورس کد
اون هم نامردی میشه دیگه داداش
دو سه ملیون برا ی جوملا من نمیخام مطلب رو باز کنم (بزارین توضیح بدم): ولی ما یک گروه هستیم که میتونیم مث جوملا مدیریت محتوا بسازیم استایل شیت هاشو بزارم حذ میکنین ، در حد اروپا نه خود خود خود امریکا ، امکاناتی که حتی به ذهن کسایی که جوملا و ورد پرس رو ساختن هم نمیرسید رو ما اونجا ساختیم و پیادش کردیم ، ما برای این پروژه نه از جوملا نه از ورد پرس و نه از هر سیستم محتوای دیگه استفاده نکردیم ، ده ها ساعت روی ریز ترین قسمت های اونا باهم بحث کردیم (حتی کوچکترین حرکتی که روی سایت اتفاق میوفته ، واسه همینه میگم در حد پروژه های آمریکاست) حرکت هاش و قسمت های موشن اون دقیقا مث اپل و ios هستش (شاید باورتون نشه ولی وقتی نمونه شو ببینید روی سایت ، آنلاین اون حرکت ها انجام میشه اون موقع درک میکنید) یعنی یه چیزی هستش که مشتری وقتی صفحه اولشو ببینه میگه میخرمش (طراجی واقعا فوق العاده) ما هنوز رو قیمتش بحت نداشتیم ولی یقین دارم زیر دو تومن هست شاید باورتون نشه و بگید این کدوم *----* میاد اینجا به ما خودشو تعریف میکنه ولی من بگم این خیلی نامردی هستش که مشتری اینجوری متوجه بشه که خدایا این طرف برا من ی سیستم محتوا ساخته پس حتما ارزششو داره که سه ملیون بهش بدم درحالی که اینجوری نیست و طرف روی یه سیستم محتوا فقط کار کرده (خیلی نامردیه مهمتر از اون حق گروه هایی مث ما ضایه میشه که ماه ها داریم روی پروژه خودمون کار میکنیم درحالی که طرف میاد دو روز کار میکنه رو جوملا سه ملیون میگیره) |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان