|
قرار دادن دو بنر کنار هم
|
|
۲۰-۵-۱۳۹۳, ۰۷:۳۰ صبح
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
RE: قرار دادن دو بنر کنار هم
ببینید
اگه کد هاتون سالم و استاندارد بودن اون کادری که صحبتش هست هیچوقت اون مقدار از دیو اصلی نمیزد بیرون (بدون اینکه margin-left اون منفی باشه (جالب اینجاست که margin-left اصلا نداشت!!!))تا شما رو هم به درد سر بندازه جالا این اول کاری بود که ی مشکل کوچیک محسوب میشه بعد ها شاید مشکلات بزرگتری پیش بیاد البته شاید هم نیاد........ ی پیشنهاد هم بدم سایت شما ی ایراد اساسی داره شما خودتون رو جای کاربر بزارین وارد ی سایت میشین به نام کفشدوزک آبی اسکرول میکنین پایین مطالب نمایش داده میشه ی کمیشو میخونین مث اینکه مطالب خوندنیه (مثلا مطلب چون از گوگل هستش و کی میاد وقتشو برا گوگل نمیزاره که بفهمه تو دنیا چی میگذره... ) بعد تو ذهنتون تصور میکنین که فک کنم مطلب بعدی در مورد ی مطلب مهم دیگه باشه از شرکت های معتبر و نامی جهان ولی یه دفعه میبینی ****آهنگ جدید منتشر شد از گرومپت (امروزه هر کی بلند میشه ببخشید شلوارشو میکشه بالا اسمش خواننده ست) ****** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() بله دوست عزیز این همه مقدمه من فقط به خاطر این بود که سایت شما دسته بندی درست نداره بهتره برا قسمت آهنگ ها ی قسمت جدا کنید و برای دسته های دیگه به ترتیب .... در ضمن برا گرافیک سایتتون هم وقت بزارین چون رنگ سبز رو انتخاب کردین ولی بدشو (سبز داریم سبز لجنی سبز داریم سبزی که من به شما معرفی میکنم) اگه خاستید ی رنگ هایی براتون معرفی کنم برا ترکیب رنگ سایتتون که حظ کنید باز هم ممنون که برا این پست من وقت گذاشتید و خوندید... |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
قرار دادن دو بنر کنار هم - toorej - ۱۷-۵-۱۳۹۳, ۰۶:۴۳ صبح
RE: قرار دادن دو بنر کنار هم - azarp - ۱۷-۵-۱۳۹۳, ۰۷:۴۴ صبح
RE: قرار دادن دو بنر کنار هم - سعید حمزه زاده - ۱۷-۵-۱۳۹۳, ۰۳:۰۷ عصر
RE: قرار دادن دو بنر کنار هم - toorej - ۱۷-۵-۱۳۹۳, ۰۷:۰۲ عصر
RE: قرار دادن دو بنر کنار هم - azarp - ۱۷-۵-۱۳۹۳, ۰۹:۱۲ عصر
RE: قرار دادن دو بنر کنار هم - toorej - ۱۸-۵-۱۳۹۳, ۰۲:۵۲ صبح
RE: قرار دادن دو بنر کنار هم - toorej - ۲۰-۵-۱۳۹۳, ۰۳:۵۱ صبح