|
مشکل لود جی کوئری زیاد در قالب و تداخل با افزون ها
|
|
۴-۵-۱۳۹۳, ۱۲:۲۹ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مشکل لود جی کوئری زیاد در قالب و تداخل با افزون ها
سلام
کسی هست که بتونه مشکل جی کوئری قالب سایتی که طراحی کردم رو حل کنه قالب من sj plus هست جوملا 3.3 به خاطر لود زیاد جی کوئری روی سه کامپوننت مهمی که نیاز دارم در این سایت دچار مشکل شده و دکمه های ارسال و جدید در این قالب کار نمیکنه کامپوننت های projeck fork در سایت دکمه ذخیره کار نمیکنه کامپوننت acymailing دکمه ذخیر خبرنامه و ارسال خبرنامه جدید کار نمیکنه کامپوننت esydescuss دکمه ارسال کار نمیکنه در حالیکه روی قالب beez3 به راحتی کار میکنه ممنون میشم کمک کنید راهنمایی کنید حتا اگه کار زیاد میبره هزینه ش داده میشه فقط لطفا کمکم کنید تا این مشکل بزرگ رو حل کنم ![]() ادرس سایت aytec.ir |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
مشکل لود جی کوئری زیاد در قالب و تداخل با افزون ها - mohi - ۴-۵-۱۳۹۳ ۱۲:۲۹ صبح
RE: مشکل لود جی کوئری زیاد در قالب و تداخل با افزون ها - mohi - ۴-۵-۱۳۹۳, ۰۶:۴۵ عصر
RE: مشکل لود جی کوئری زیاد در قالب و تداخل با افزون ها - Reza Ganji - ۴-۵-۱۳۹۳, ۰۷:۰۶ عصر
RE: مشکل لود جی کوئری زیاد در قالب و تداخل با افزون ها - mohi - ۴-۵-۱۳۹۳, ۰۷:۵۹ عصر
RE: مشکل لود جی کوئری زیاد در قالب و تداخل با افزون ها - mohi - ۵-۵-۱۳۹۳, ۱۲:۱۲ صبح
RE: مشکل لود جی کوئری زیاد در قالب و تداخل با افزون ها - mohi - ۵-۵-۱۳۹۳, ۰۵:۲۸ صبح
RE: مشکل لود جی کوئری زیاد در قالب و تداخل با افزون ها - mohi - ۵-۵-۱۳۹۳, ۰۹:۳۴ عصر
RE: مشکل لود جی کوئری زیاد در قالب و تداخل با افزون ها - Reza Ganji - ۵-۵-۱۳۹۳, ۰۹:۴۶ عصر
RE: مشکل لود جی کوئری زیاد در قالب و تداخل با افزون ها - mohi - ۵-۵-۱۳۹۳, ۱۰:۰۹ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان