|
چراافزونه هایی که حتی ازسی پنل پاک میکنم بازدرمنوهاو..باقی هستند؟
|
|
۱۳-۳-۱۳۹۳, ۱۲:۱۶ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
RE: چراافزونه هایی که حتی ازسی پنل پاک میکنم بازدرمنوهاو..باقی هستند؟
مرسی.بعضیاروپاک کردم ولی بعضیاپاک نمیشن.واین ارورمیده :
خطا در حذف الحاق ماژول JFolder: :فایل: مسیر پوشه یافت نشد. فایل: /home/fvamenic/public_html/modules/mod_ariextmenu JInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد JFolder: :فایل: مسیر پوشه یافت نشد. فایل: /home/fvamenic/public_html/modules/mod_ariextmenu JInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد JFolder: :فایل: مسیر پوشه یافت نشد. فایل: /home/fvamenic/public_html/modules/mod_ariextmenu JInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد JFolder: :حذف: مسیر پوشه یافت نشد. مسیر: /home/fvamenic/public_html/modules/mod_ariextmenu حذف ماژول: فایل manifest نامعتبر. |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
چراافزونه هایی که حتی ازسی پنل پاک میکنم بازدرمنوهاو..باقی هستند؟ - jahani - ۱۲-۳-۱۳۹۳, ۰۶:۳۵ عصر
RE: چراافزونه هایی که حتی ازسی پنل پاک میکنم بازدرمنوهاو..باقی هستند؟ - hsmtech - ۱۲-۳-۱۳۹۳, ۰۷:۰۰ عصر
RE: چراافزونه هایی که حتی ازسی پنل پاک میکنم بازدرمنوهاو..باقی هستند؟ - mohi - ۱۲-۳-۱۳۹۳, ۰۷:۰۶ عصر
RE: چراافزونه هایی که حتی ازسی پنل پاک میکنم بازدرمنوهاو..باقی هستند؟ - jahani - ۱۳-۳-۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ صبح
RE: چراافزونه هایی که حتی ازسی پنل پاک میکنم بازدرمنوهاو..باقی هستند؟ - Pourdaryaei - ۱۳-۳-۱۳۹۳, ۰۱:۲۹ صبح
RE: چراافزونه هایی که حتی ازسی پنل پاک میکنم بازدرمنوهاو..باقی هستند؟ - armin2014 - ۱۳-۳-۱۳۹۳, ۰۱:۴۵ صبح
RE: چراافزونه هایی که حتی ازسی پنل پاک میکنم بازدرمنوهاو..باقی هستند؟ - jahani - ۱۳-۳-۱۳۹۳, ۰۲:۴۴ صبح
RE: چراافزونه هایی که حتی ازسی پنل پاک میکنم بازدرمنوهاو..باقی هستند؟ - shaban532 - ۱۳-۳-۱۳۹۳, ۰۳:۵۸ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان