|
چراافزونه هایی که حتی ازسی پنل پاک میکنم بازدرمنوهاو..باقی هستند؟
|
|
۱۲-۳-۱۳۹۳, ۰۷:۰۶ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
RE: چراافزونه هایی که حتی ازسی پنل پاک میکنم بازدرمنوهاو..باقی هستند؟
منوی ---> افزونه ها ---> مدیریت افزونه ها----> اول وارد تب نصب به طور پیش فرض میشه
اما شما روی تب مدیریت افزون ها برید بعد افزونه مورد نظر ور با اسمش سرچ کنید ممکن حتا نام فارسی باشه ممکنه نام نصب شده با اسمی که در پوشه هست متفاوت باشه دقت کنید در توضیحات افزونه نشون داده شده چی نوشته چون ممکنه بعضیا نام شون بهاشتباه یکسان ببیند مثلا system rsform system rsfirewall یه از این دست یا مثلا کامپوننت community builder هم باید به این نام سرچ کنید هم cb چون پلاگین و مازل هاش به این نام هست |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
چراافزونه هایی که حتی ازسی پنل پاک میکنم بازدرمنوهاو..باقی هستند؟ - jahani - ۱۲-۳-۱۳۹۳, ۰۶:۳۵ عصر
RE: چراافزونه هایی که حتی ازسی پنل پاک میکنم بازدرمنوهاو..باقی هستند؟ - hsmtech - ۱۲-۳-۱۳۹۳, ۰۷:۰۰ عصر
RE: چراافزونه هایی که حتی ازسی پنل پاک میکنم بازدرمنوهاو..باقی هستند؟ - mohi - ۱۲-۳-۱۳۹۳ ۰۷:۰۶ عصر
RE: چراافزونه هایی که حتی ازسی پنل پاک میکنم بازدرمنوهاو..باقی هستند؟ - jahani - ۱۳-۳-۱۳۹۳, ۱۲:۱۶ صبح
RE: چراافزونه هایی که حتی ازسی پنل پاک میکنم بازدرمنوهاو..باقی هستند؟ - Pourdaryaei - ۱۳-۳-۱۳۹۳, ۰۱:۲۹ صبح
RE: چراافزونه هایی که حتی ازسی پنل پاک میکنم بازدرمنوهاو..باقی هستند؟ - armin2014 - ۱۳-۳-۱۳۹۳, ۰۱:۴۵ صبح
RE: چراافزونه هایی که حتی ازسی پنل پاک میکنم بازدرمنوهاو..باقی هستند؟ - jahani - ۱۳-۳-۱۳۹۳, ۰۲:۴۴ صبح
RE: چراافزونه هایی که حتی ازسی پنل پاک میکنم بازدرمنوهاو..باقی هستند؟ - shaban532 - ۱۳-۳-۱۳۹۳, ۰۳:۵۸ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان