|
چراافزونه هایی که حتی ازسی پنل پاک میکنم بازدرمنوهاو..باقی هستند؟
|
|
۱۲-۳-۱۳۹۳, ۰۷:۰۰ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: چراافزونه هایی که حتی ازسی پنل پاک میکنم بازدرمنوهاو..باقی هستند؟
دوست گرامی!
با توجه به این که بخشی از داده های مربوط به افزونه ها در جداول دیتابیس ذخیره میشه، صرفا حذف پوشه ها و فایل های مربوط به اون افزونه باعث uninstall کامل نمیشه. جهت حذف کامل یک افزونه بهترین راه اینه که در پنل مدیریت سایت، وارد منو افزونه ها->مدیریت افزونه ها بشید و در زبانه مدیریت (manage) افزونه مورد نظر رو انتخاب و حذف کنید |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
چراافزونه هایی که حتی ازسی پنل پاک میکنم بازدرمنوهاو..باقی هستند؟ - jahani - ۱۲-۳-۱۳۹۳, ۰۶:۳۵ عصر
RE: چراافزونه هایی که حتی ازسی پنل پاک میکنم بازدرمنوهاو..باقی هستند؟ - hsmtech - ۱۲-۳-۱۳۹۳ ۰۷:۰۰ عصر
RE: چراافزونه هایی که حتی ازسی پنل پاک میکنم بازدرمنوهاو..باقی هستند؟ - mohi - ۱۲-۳-۱۳۹۳, ۰۷:۰۶ عصر
RE: چراافزونه هایی که حتی ازسی پنل پاک میکنم بازدرمنوهاو..باقی هستند؟ - jahani - ۱۳-۳-۱۳۹۳, ۱۲:۱۶ صبح
RE: چراافزونه هایی که حتی ازسی پنل پاک میکنم بازدرمنوهاو..باقی هستند؟ - Pourdaryaei - ۱۳-۳-۱۳۹۳, ۰۱:۲۹ صبح
RE: چراافزونه هایی که حتی ازسی پنل پاک میکنم بازدرمنوهاو..باقی هستند؟ - armin2014 - ۱۳-۳-۱۳۹۳, ۰۱:۴۵ صبح
RE: چراافزونه هایی که حتی ازسی پنل پاک میکنم بازدرمنوهاو..باقی هستند؟ - jahani - ۱۳-۳-۱۳۹۳, ۰۲:۴۴ صبح
RE: چراافزونه هایی که حتی ازسی پنل پاک میکنم بازدرمنوهاو..باقی هستند؟ - shaban532 - ۱۳-۳-۱۳۹۳, ۰۳:۵۸ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان