|
چراافزونه هایی که حتی ازسی پنل پاک میکنم بازدرمنوهاو..باقی هستند؟
|
|
۱۲-۳-۱۳۹۳, ۰۶:۳۵ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چراافزونه هایی که حتی ازسی پنل پاک میکنم بازدرمنوهاو..باقی هستند؟
سلام.چطوری کامپوننت ها وماژول ها وپلاگین های غیرلازم روکه نصب کردم روپاک کنم ؟ بااینکه ازسی پنل هم پاکشون میکنم بازوقتی میخوام یه ماژول ایجادکنم اسمشون توی لیست ماژول هاهست حتی توی لیست منوی کامپوننت ها هم بازهستند ...چکارکنم؟؟؟؟
|
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
چراافزونه هایی که حتی ازسی پنل پاک میکنم بازدرمنوهاو..باقی هستند؟ - jahani - ۱۲-۳-۱۳۹۳ ۰۶:۳۵ عصر
RE: چراافزونه هایی که حتی ازسی پنل پاک میکنم بازدرمنوهاو..باقی هستند؟ - hsmtech - ۱۲-۳-۱۳۹۳, ۰۷:۰۰ عصر
RE: چراافزونه هایی که حتی ازسی پنل پاک میکنم بازدرمنوهاو..باقی هستند؟ - mohi - ۱۲-۳-۱۳۹۳, ۰۷:۰۶ عصر
RE: چراافزونه هایی که حتی ازسی پنل پاک میکنم بازدرمنوهاو..باقی هستند؟ - jahani - ۱۳-۳-۱۳۹۳, ۱۲:۱۶ صبح
RE: چراافزونه هایی که حتی ازسی پنل پاک میکنم بازدرمنوهاو..باقی هستند؟ - Pourdaryaei - ۱۳-۳-۱۳۹۳, ۰۱:۲۹ صبح
RE: چراافزونه هایی که حتی ازسی پنل پاک میکنم بازدرمنوهاو..باقی هستند؟ - armin2014 - ۱۳-۳-۱۳۹۳, ۰۱:۴۵ صبح
RE: چراافزونه هایی که حتی ازسی پنل پاک میکنم بازدرمنوهاو..باقی هستند؟ - jahani - ۱۳-۳-۱۳۹۳, ۰۲:۴۴ صبح
RE: چراافزونه هایی که حتی ازسی پنل پاک میکنم بازدرمنوهاو..باقی هستند؟ - shaban532 - ۱۳-۳-۱۳۹۳, ۰۳:۵۸ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان