|
نرخ طراحی سایت
|
|
۱۱-۳-۱۳۹۳, ۰۲:۵۸ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: نرخ طراحی سایت
به نظر من این بحث ها همش بی خود هست #جسارت نشه
نظورم خود بحث هست شما در برخورد با مشتری می تونید هزینه رو براورد کنید هرچه بیشتر مطمعا امکانات بیشتر پشتیبانی بیشتر خدمات بیشتر اینکه یک گروهی داره براور هزینه می کنه تو سایتش یا از سر اجبار هست یک سری موارد اولیه رو داره می زاره یا مطمعا باشید بنده خدا اصلا پروژه در ماه نمی گیره دقیقا دو هزار 100 تا تا امروز نمونه کار تو کامپیوترم دارم (خیلی هاشون سر هم کردن سایت بود نه طراحی سایت ) یک روزی طراحی می کردم حتی با اینکه انجمن داشتم 50 هزار تومان یک روزی طراحی می کردم 400 هزار تومان الان می زنم یک ملیون 200 تومان کلیت همونه ولی بازایابی و نوع خدمات عوض شده وقتی که می زاری ارزش بیشتر شده پول ما کم ارزش شده اینا همه پارامتر هایی هست که شما می تونید در نظر بگیرید مطمعا تو تهران شما روز نامه رو باز بکنید نوشته طراحی سایت با 50 هزار تومان نکته : تجربه رو بهتون بگم : واقعا امر این هست از سن کم وارد بازار شدم مطمعا افرادی من رو می شناسند و تو این سال ها فهمیدم اصلا قیمت برای مشتری مهم نیست سری پارامتر هایی هست که در هر کاری وجود داره فقط اونا مهمه مثلا نمونه کار های دولتی ( چرت ترین نمونه کار هایی که یک طراح می تونه داشته باشه ) موقعیت زمانی شرکت موقعیت مکانی شرکت کم اطلاعاتی افراد خریدار ( این دسته همونایی هستند که می رند اول 50 هزار تومان سایت می خرند بعد می بینند آبروشون داره می ره می یاند پیش من 1 2 ملیون هزینه می کنند که یک سایت خوب بسازند ) براورد هزینه من برای یک پروژه : تمامی افزونه های اورجینال افزونه نویسی دارد یا ندارد طراحی حرفه ای قالب با فتوشاپ ( در چند صفجه ؟) شرطی بودن صفحات ( شرطی بودن موقعیت قالب نه ) در چند صفحه ریسپانسیو بودن یا نبودن متد هایی درخواستی پارالکس با ..... که افزونه ها و کد نویسی خاصی رو مد نظرشه تعداد افزونه هایی استفاده شده ( چون همه براش اورایت می شه و قالب برای هر افزونه زده می شه ) پشتیبانی مد زمان به روز رسانی سایت مشاوره سئو سئو برنامه نویسی و اجراش ( استراکچر - میکرودیتا یا فرم - RDFa ) که هرکدومشون بر اساس نیاز یک مشتری هست مطرح می شه حرف آخر پراکنده گفتم ببخشید امید وارم بی احترامی نشده باشه وقتی مشتری زنگ می زنه می خواد 200 هزار تومان خرید بکنه ولی من با رضایت کاملش مجاب می کنم یک ملیون بهش اضافه کنه چون بهش می فهمونم که چی کار بادی بکنه به قیمت ها زیاد توجه نکنید بستگی به مشتری و موقعیت زمانی داره |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
نرخ طراحی سایت - shaban532 - ۱۱-۳-۱۳۹۳, ۰۱:۱۳ صبح
RE: نرخ طراحی سایت - shahryar warez - ۱۱-۳-۱۳۹۳ ۰۲:۵۸ صبح
RE: نرخ طراحی سایت - milad0098 - ۱۱-۳-۱۳۹۳, ۰۵:۳۶ صبح
RE: نرخ طراحی سایت - mal2moh - ۱۱-۳-۱۳۹۳, ۱۰:۰۳ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان