|
نیاز شدید به راهنمایی و همکاری
|
|
۵-۳-۱۳۹۳, ۰۹:۳۰ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
نیاز شدید به راهنمایی و همکاری
سلام بر دوستان عزیز
خیلی پوزش می خوام مزاحم شدم دوستان گرامی ، مطلبم شاید طولانی بشه و قبلش از این بابت پوزش می خوام ولی نیاز به راهنمایی شما عزیزان دارم . در کل مجبورم مشکلات رو به خانواده بگم دیگه درسته ؟ ولی اگه طولانی شد ببخشید بزرگواران . ما از جوملا 2.5 استفاده می کنیم و سایت ما در زمینه بورس فعالیت می کنه برای فروش خدماتمون به مشترکین از آر اس ممبرشیپ استفاده می کنیم . متاسفانه مشکلی که داریم این هست که در آر اس ممبرشیپ ، پس از ثبت نام ، نمیشه تعداد روزهای باقی مانده رو مشاهده کرد . البته مشه انجام داد. یعنی الان یک منویی ساختیم و گزینه موجود در آر اس ممبرشیپ رو به این منو متصل کردیم . کار این قسمت از آر اس ممبر این هست که تمام اشتراکهای خریداری شده مشترکین رو نشون میده و اگر مشترکی اشتراکش باقی مونده باشه ، تاریخ انقضا رو نشون میده . ولی این خیلی خیلی ابتدایی هست و جالب نیست ما میخوایم وقتی مشترک پس از خرید اشتراک وارد سایت میشه ، در کنار کاربریش مثلا بنویسه : مشترک فلانی خوش آمدید . فلان روز از اشتراک شما باقی مانده است . آیا میشه همچین کاری کرد . اگر به صورت معمول و توسط پلاگینهای کامپوننت نمیشه ، آیا یکی از اساتید میتونن زحمت این کار رو بکشن ؟ هزینه اش رو هم تقدیم می کنیم . 2 - یک افزونه ای میخوایم که قیمت لحظه ای طلا ، دلار و سکه رو در بازار آزاد مشخص کنه . البته گویا با قوانین جدید شدنی نیست ولی اگر بشه ممنون میشم راهنمایی کنید 3 - بجز افزونه تبی ساز " sp tab " و gk5 " آیا افزونه تب ساز فارسی شده دیگری رو میتونید معرفی کنید . تجاری هم باشه مشکلی نیست . اگر فارسی نباشه ولی استفاده آسان باشه هم مسئاله ای نیست . فقط زیبا باشه ، سبک باشه ، جی کوئری نباشه چون تداخل جی کوئری داریم ، شکیل رو گفتم 4 - این مورد بسیار مهمه : هم اکنون از کامپوننت چت mod_kide استفاده می کنیم . مشکلی که این افزونه داره این هست که اولا : جالب نیست ، دوما : هیچ ابزار خاصی نداره و .. بعد از چند دقیقه مطالب ابتدایی حذف میشه . ما خیلی به افزونه چت نیاز داریم . یعنی شدیدا نیاز داریم . آیا پیشنهادی دارید . برای جوملا 2.5 : می خوایم بتونیم در تنظیماتش قسمت گفتگوی خصوصی اعضا رو غیر فعال کنیم ، قسمت صدا رو غیرفعال کنیم ، کلا دستمون باز باشه در تنظیماتش . مثلا جلوی هر نوشته ، بشه ساعت ارسال رو نمایش داد و ... . در ضمن تجاری هم باشه مهم نیست و اینکه در ایران باشه ، چون نمیشه از سایتهای خارجی خرید . اگر فارسی باشه که معرکه هست . خدا کنه باشه . 5 - داریم یک سایت دیگه رو در آدرس هاست دیگه ای طراحی می کنیم چون قالب کنونی جالب نیست و چون از آر اس ممبرشیپ استفاده می کنیم و نمی خوایم خدای ناکرده مشکلی در اشتراکها بوجود بیاد ، آیا بعد از اتمام طراحی ، استاد عزیزی میتونه زحمت بکشه و این جوملا رو برای ما از هاستی به هاست اصلیمون که الان هست منتقل کنه . دستمزد و هزینه ایشون تقدیم خواهد شد دوستان عزیز ، اساتید محترم ، خیلی خیلی ببخشید که مطالبم زیاد شد . هنوز 4 نیازمندی دیگه هم داریم که چون مطلب زیاد شد روم نشد بنویسم . من مدتهاست عضو این انجمن هستم و نکات زیادی رو یادگرفتم و همینجا تشکر می کنم بخصوص از استاد گنجی عزیز ببخشید عزیزان |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
نیاز شدید به راهنمایی و همکاری - fanni - ۵-۳-۱۳۹۳ ۰۹:۳۰ عصر
RE: نیاز شدید به راهنمایی و همکاری - shaban532 - ۶-۳-۱۳۹۳, ۱۲:۵۷ صبح
RE: نیاز شدید به راهنمایی و همکاری - azarp - ۶-۳-۱۳۹۳, ۰۴:۱۴ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان