|
نحوه آدرس دهی یک فایل موجوددریکی ازپوشه هابرای یک ماژول چگونه است؟
|
|
۲۵-۲-۱۳۹۳, ۰۸:۴۹ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
نحوه آدرس دهی یک فایل موجوددریکی ازپوشه هابرای یک ماژول چگونه است؟
سلام شمافرض کن این ادرس سایت منه :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. وفایلی که من دارم یک عکسه که دراینجاست: /home/fvamenic/public_html/images/banners خب آدرس این روچطوربایدبه یک مازول بدم تابشناستش؟؟؟؟؟ قبلایکی ازدوستان این روگفت: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من هم بااین انتحان کردم حتی www هم اضافه کردم به ادرس امابااین ادرس دهی اصلافایل رونمیشناسه.آدرس دهی درست چطوره؟؟ |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
نحوه آدرس دهی یک فایل موجوددریکی ازپوشه هابرای یک ماژول چگونه است؟ - jahani - ۲۵-۲-۱۳۹۳ ۰۸:۴۹ عصر
RE: نحوه آدرس دهی یک فایل موجوددریکی ازپوشه هابرای یک ماژول چگونه است؟ - shaban532 - ۲۵-۲-۱۳۹۳, ۰۸:۵۴ عصر
RE: نحوه آدرس دهی یک فایل موجوددریکی ازپوشه هابرای یک ماژول چگونه است؟ - jahani - ۲۵-۲-۱۳۹۳, ۰۹:۰۲ عصر
RE: نحوه آدرس دهی یک فایل موجوددریکی ازپوشه هابرای یک ماژول چگونه است؟ - shaban532 - ۲۵-۲-۱۳۹۳, ۰۹:۱۷ عصر
RE: نحوه آدرس دهی یک فایل موجوددریکی ازپوشه هابرای یک ماژول چگونه است؟ - jahani - ۲۵-۲-۱۳۹۳, ۱۰:۱۷ عصر
RE: نحوه آدرس دهی یک فایل موجوددریکی ازپوشه هابرای یک ماژول چگونه است؟ - shaban532 - ۲۵-۲-۱۳۹۳, ۱۰:۴۳ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان