|
مشکل نمایش ماژول Drop Down Article در مطالب خودش
|
|
۲۰-۲-۱۳۹۳, ۰۹:۱۲ صبح
ارسال: #10
|
|||
|
|||
RE: مشکل نمایش ماژول Drop Down Article در مطالب خودش
(۲۰-۲-۱۳۹۳ ۰۸:۳۱ صبح)mal2moh نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دوست عزیز چرا عصبانی میشید من سایت شما رو دیدم توضیحات ایشون رو هم دیدم طبق همون توضیحات بهتون گفتم شما دو تا مازول دارید یکی دراپ دان یکی خبر خبر پاینه دراپ دان بالا هر دوش هم کار میکرد خبر رو کلیک میکردم میرفت توی صفحه ی خبر دراپ دان رو کلیک میکرد صفحه مربوطه اش باز میشد ماژول دراپ دان با کلیک اخبار ظاهر نمیشه اون سر جاشه فقط همن کاریو که کردید که تمامی صفحات ظاهر شه این بار توی صفحاتی که مربوط به خبر هست رو بردارید این راه حلی بود که با توجه به سایت شما و توضیحات شما من متوجه شدم عذر میخام که راهنماییتون کردم |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
مشکل نمایش ماژول Drop Down Article در مطالب خودش - mal2moh - ۳-۲-۱۳۹۳, ۰۸:۱۱ صبح
RE: مشکل نمایش ماژول Drop Down Article در مطالب خودش - Reza Ganji - ۳-۲-۱۳۹۳, ۱۲:۳۹ عصر
RE: مشکل نمایش ماژول Drop Down Article در مطالب خودش - mal2moh - ۳-۲-۱۳۹۳, ۰۹:۵۳ عصر
RE: مشکل نمایش ماژول Drop Down Article در مطالب خودش - Reza Ganji - ۴-۲-۱۳۹۳, ۰۵:۵۱ عصر
RE: مشکل نمایش ماژول Drop Down Article در مطالب خودش - mal2moh - ۶-۲-۱۳۹۳, ۰۴:۰۸ صبح
RE: مشکل نمایش ماژول Drop Down Article در مطالب خودش - mal2moh - ۱۷-۲-۱۳۹۳, ۰۷:۰۶ عصر
RE: مشکل نمایش ماژول Drop Down Article در مطالب خودش - mal2moh - ۲۰-۲-۱۳۹۳, ۰۸:۰۵ صبح
RE: مشکل نمایش ماژول Drop Down Article در مطالب خودش - mohi - ۲۰-۲-۱۳۹۳, ۰۸:۲۱ صبح
RE: مشکل نمایش ماژول Drop Down Article در مطالب خودش - mal2moh - ۲۰-۲-۱۳۹۳, ۰۸:۳۱ صبح
RE: مشکل نمایش ماژول Drop Down Article در مطالب خودش - mohi - ۲۰-۲-۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان