|
چطوری برای مطلبم تعیین کنم که فقط اعضابتونن استفاده کنند
|
|
۱۹-۲-۱۳۹۳, ۰۲:۴۸ صبح
ارسال: #7
|
|||
|
|||
RE: چطوری برای مطلبم تعیین کنم که فقط اعضابتونن استفاده کنند
(۱۷-۲-۱۳۹۳ ۰۹:۰۸ عصر)jahani نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شما باید اول برای مطلبت یه شاخه تعیین کنید یه category بعد مطلب رو از اون شاخه ایجاد کنید بعد توی اون ماژول تب دوم میری و شاخه مورد نظر رو مینویسی و پایینش اسم مطلبش رو اتفاقا همین دیشب نصب کردم و کاملا صحیح کار میکنه |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
چطوری برای مطلبم تعیین کنم که فقط اعضابتونن استفاده کنند - jahani - ۱۷-۲-۱۳۹۳, ۰۴:۲۸ عصر
RE: چطوری برای مطلبم تعیین کنم که فقط اعضابتونن استفاده کنند - fidoman - ۱۷-۲-۱۳۹۳, ۰۵:۲۳ عصر
RE: چطوری برای مطلبم تعیین کنم که فقط اعضابتونن استفاده کنند - mahan - ۱۷-۲-۱۳۹۳, ۰۷:۵۴ عصر
RE: چطوری برای مطلبم تعیین کنم که فقط اعضابتونن استفاده کنند - jahani - ۱۷-۲-۱۳۹۳, ۰۸:۱۰ عصر
RE: چطوری برای مطلبم تعیین کنم که فقط اعضابتونن استفاده کنند - mahan - ۱۷-۲-۱۳۹۳, ۰۸:۵۶ عصر
RE: چطوری برای مطلبم تعیین کنم که فقط اعضابتونن استفاده کنند - jahani - ۱۷-۲-۱۳۹۳, ۰۹:۰۸ عصر
RE: چطوری برای مطلبم تعیین کنم که فقط اعضابتونن استفاده کنند - mohi - ۱۹-۲-۱۳۹۳ ۰۲:۴۸ صبح
RE: چطوری برای مطلبم تعیین کنم که فقط اعضابتونن استفاده کنند - Reza Ganji - ۱۹-۲-۱۳۹۳, ۰۵:۴۲ عصر
RE: چطوری برای مطلبم تعیین کنم که فقط اعضابتونن استفاده کنند - jahani - ۱۹-۲-۱۳۹۳, ۰۸:۱۴ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان