|
چطوری برای مطلبم تعیین کنم که فقط اعضابتونن استفاده کنند
|
|
۱۷-۲-۱۳۹۳, ۰۸:۱۰ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
RE: چطوری برای مطلبم تعیین کنم که فقط اعضابتونن استفاده کنند
بله این رومیدونم.............امابااین کارکل مطلب ازدیدمهمان ناپدیدمیشه.من میخوام عنوان وتصویرمطلب وتوضیحات اولیه برای همه قابل مشاهده باشه ولی اصل مطلب فقط برای اعضاء قابل استفاده باشه وبرای کاربرمهمان پیام داده بشه که برای استفاده بایدعضوشوید!
|
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
چطوری برای مطلبم تعیین کنم که فقط اعضابتونن استفاده کنند - jahani - ۱۷-۲-۱۳۹۳, ۰۴:۲۸ عصر
RE: چطوری برای مطلبم تعیین کنم که فقط اعضابتونن استفاده کنند - fidoman - ۱۷-۲-۱۳۹۳, ۰۵:۲۳ عصر
RE: چطوری برای مطلبم تعیین کنم که فقط اعضابتونن استفاده کنند - mahan - ۱۷-۲-۱۳۹۳, ۰۷:۵۴ عصر
RE: چطوری برای مطلبم تعیین کنم که فقط اعضابتونن استفاده کنند - jahani - ۱۷-۲-۱۳۹۳ ۰۸:۱۰ عصر
RE: چطوری برای مطلبم تعیین کنم که فقط اعضابتونن استفاده کنند - mahan - ۱۷-۲-۱۳۹۳, ۰۸:۵۶ عصر
RE: چطوری برای مطلبم تعیین کنم که فقط اعضابتونن استفاده کنند - jahani - ۱۷-۲-۱۳۹۳, ۰۹:۰۸ عصر
RE: چطوری برای مطلبم تعیین کنم که فقط اعضابتونن استفاده کنند - mohi - ۱۹-۲-۱۳۹۳, ۰۲:۴۸ صبح
RE: چطوری برای مطلبم تعیین کنم که فقط اعضابتونن استفاده کنند - Reza Ganji - ۱۹-۲-۱۳۹۳, ۰۵:۴۲ عصر
RE: چطوری برای مطلبم تعیین کنم که فقط اعضابتونن استفاده کنند - jahani - ۱۹-۲-۱۳۹۳, ۰۸:۱۴ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان