زمان کنونی: ۲۳-۶-۱۴۰۵, ۰۶:۱۸ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست راهنمایی در مورد ستون سمت چپ سایت تابناک
۵-۲-۱۳۹۳, ۰۶:۵۹ عصر
ارسال: #11
RE: درخواست راهنمایی در مورد ستون سمت چپ سایت تابناک
با سلام و خسته نباشید

من چند مشکل با قالب تابناک داشتم واقعا ممنون میشم جوابمو بدین :

[تصویر:  tabnak.png]

1-در صفحه اول سایت تیترها به صورت لینک نیست ...من چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟

2- من اگه بخوام صفحه اول سایتم مثل تابناک باشه با عکس های کنار مطالب باید چی کار کنم ؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با اینکه از ماژول گلوبال نیوز هم استفاده کردم ولی در موقعیت های موجود در قالب ، موقعیتی برای صفحه اصلی و ستون وسط تعریف نشده . توی کد نویسی ها به عنوان vasat ذکر شده که دستی همین موقعیتم وارد می کنم بازم اعمال نمیشه حتی دستی contetnt هم وارد کردم ولی نتیجه ای نگرفتم .

3-من میخوام مثل سایت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
صفحه اول سایتم بعضی از مطالب بصورت اسلاید در بالای صفحه ام باشه... باید چی کار کنم ؟ یا از چه ماژولی باید استفاده کنم ؟

4-در سمت چپ سایت تابناک مطالبی بعنوان جدیدترین خبر ها و پربازدیترین خبرها در دو تب کنار هم قرار گرفته اند من چطور میتونم مطالبم رو در دو تب کنار هم قرار بدم؟ از ماژول Tabs GK5 هم استفاده کردم ولی برای عنوان های تب ها لینک نمیده یعنی روی پربازدیدترین ها که کلیک می کنم چیزی رو نمایش نمیده
مشکل دیگه ام توی این بحث اینه که وقتی متنی طولانی میشه و وارد خط دوم میشه روی مطلب خط پایین می افته .... برای حل این مشکل باید چی کار کنم ؟

5- در سایت اتاق بازرگانی ایران دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
در پایین صفحه اول سایت همونطور که مشاهده میفرمائین لینک هایی رو با عکس قرار داده ..چطور و در کجا باید لینک و عکس ها رو کدنویسی و قرار بدم که به این صورت باشه ؟

6- با اینکه من مطالب زیادی رو به صورت ویژه در سایت قرار دادم ولی تعداد مطالبی که نشون میده محدوده ....برای رفع این مشکل باید چی کار کنم؟

ببخشید سوالام زیاد شد ....
ممنون میشم در حل مشکلاتم بهم کمک کنین ...بازم ممنونم ...!
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: درخواست راهنمایی در مورد ستون سمت چپ سایت تابناک - farnazs - ۵-۲-۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان