|
كامپوننت جوملا - ايجاد نظر سنجي پيشرفته در سايت با pollXT
|
|
۴-۲-۱۳۹۳, ۰۷:۲۱ عصر
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
RE: كامپوننت جوملا - ايجاد نظر سنجي پيشرفته در سايت با pollXT
با سلام بنده سایت جوملایی ورژن1.5 نصب کردم و با این کامپوننت وقتی با لوکال کار میکنم مشکلی ندارد و پرسشنامه با قابلیت نشان دادن نتایج و فهرست موضوعی ایجاد می کند ولی در هاست اصلی که نصب می کنم 24 خط اخطارهای مختلف مثل این می دهد
Warning: is_dir() [function.is-dir]: open_basedir restriction in effect. File(/home/raigiri1/public_html/images/stories///food/bun.jpg/) is not within the allowed path(s): (/home/raigiri1:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp) in /home/raigiri1/public_html/administrator/components/com_pollxt/pollxt.common.php on line 149 در صفحه اصلی سایت هم تکرار می شود و پرسشنامه لود نمی شود امکان دارد راهنمایی بفرمایید مشکل از کجاست اگر امکان دارد به مانند این کامپوننت را برای جوملا2.5 معرفی کنید کامپوننت های متعددی مثل acepolls-mijopolls-sexypolling را بررسی کردوام هیچکدام قابلیت این کامپوننت با ایجاد پرسشنامه چند سواله و فهرست موضوعی ندارند متشکرم |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
كامپوننت جوملا - ايجاد نظر سنجي پيشرفته در سايت با pollXT - Reza Ganji - ۱۱-۱۲-۱۳۸۹, ۰۱:۵۵ عصر
RE: كامپوننت جوملا - ايجاد نظر سنجي پيشرفته در سايت با pollXT - amer - ۲۶-۱-۱۳۹۰, ۰۶:۳۳ عصر
RE: كامپوننت جوملا - ايجاد نظر سنجي پيشرفته در سايت با pollXT - Reza Ganji - ۲۶-۱-۱۳۹۰, ۰۷:۱۷ عصر
RE: كامپوننت جوملا - ايجاد نظر سنجي پيشرفته در سايت با pollXT - hamedkh2007 - ۲۸-۴-۱۳۹۰, ۰۳:۰۹ صبح
RE: كامپوننت جوملا - ايجاد نظر سنجي پيشرفته در سايت با pollXT - Reza Ganji - ۲۸-۴-۱۳۹۰, ۰۳:۱۸ صبح
RE: كامپوننت جوملا - ايجاد نظر سنجي پيشرفته در سايت با pollXT - hamedkh2007 - ۲۸-۴-۱۳۹۰, ۰۳:۴۷ صبح
RE: كامپوننت جوملا - ايجاد نظر سنجي پيشرفته در سايت با pollXT - Reza Ganji - ۲۸-۴-۱۳۹۰, ۰۳:۵۵ صبح
RE: كامپوننت جوملا - ايجاد نظر سنجي پيشرفته در سايت با pollXT - hamedkh2007 - ۲۸-۴-۱۳۹۰, ۰۴:۰۶ صبح
RE: كامپوننت جوملا - ايجاد نظر سنجي پيشرفته در سايت با pollXT - mahsaitc - ۴-۲-۱۳۹۳ ۰۷:۲۱ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان