|
پنل اس ام اس رایگان ویژه عید غدیر + هدیه
|
|
۱-۲-۱۳۹۳, ۱۱:۵۳ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
RE: پنل اس ام اس رایگان ویژه عید غدیر + هدیه
با سلام و عرض معذرت از اساتید فن.
جسارتا صرفا به دلیل داشتن تخصص کافی قصد راهنمایی عزیزان رو دارم. بنده مدیر فروش سایت نیو اس ام اس هستم که دوست عزیزمون آقای کریمیان به شما معرفی کرده اند. این شرکت جزء اولین سرویس دهندگان پیامک بوده و بنده با اطمینان کامل به شما عرض کنم چیزی که جناب آقای حمزه زاده می فرمایند نشدنی هست. پکیج پنل ارسال پیامک ما به همراه شماره ده رقمی رند رایگان مسیر 3000 و 1000 عدد شارژ به ارزش 129000تومان می باشد که حتی خود شرکت مگفا اوپراتور مسیر 3000 هم این قیمت در اختیار مشتریان قرار نمی دهد و با سودی نزدیک به صفر داریم در اختیار عزیزان قرار میدیم. لطفا حتما قیمت هایی که خدمتتون عرض کردم رو از شرکت مگفا استعلام بفرمائید. فرمایش ایشون به این شکل ممکن هست که شماره مذکور از اوپراتور 5000باشه که به هیچ وجه با اوپراتور 3000 قابل مقایسه نیست. البته همون هم ضرر محضه و عقل سلیم حکم نمی کنه که کسی برای ضرر سرویس دهی انجام بده! ولی از طرفی میشه در مورد مسیر 3000هم یک شماره ده رقمی رو هم بین کاربران share کرد که صد نفر میتونن از شماره استفاده کنند که البته دیگه اسم اختصاصی برای این شماره زیاد مناسب نیست و فقط محض اینکه دریافت داره میشه گفت مثل یک شماره اختصاصی در ظاهر عمل می کنه. در پایان از عزیزان دعوت می کنم با شرکت مگفا و رهیاب تماس بگیرند که اوپراتورهای خود مخابرات مرکزی کشور هستند. به قول گفتنی هرجایی دیدید کسی چلوکباب کوبیده ی 10000 تومانی رو به قیمت 1000 تومان میده، یحتمل باید در مورد اینکه آدم در حال خوردن چه چیزیه اندکی فکر کرد! لطفا جهت چک کردن تمامی عرایض بنده با شرکت های مگفا و رهیاب تماس بگیرید. مرکز گسترش فناوری اطلاعات (مگفا) : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
02188506089
رهیاب :دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
02188728904-8
با سپاس و امید به موفقیت دوستان عزیز |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
پنل اس ام اس رایگان ویژه عید غدیر + هدیه - محمدرضا بهارلو - ۱-۸-۱۳۹۲, ۱۰:۳۹ عصر
RE: پنل اس ام اس رایگان ویژه عید غدیر + هدیه - ali265 - ۱-۲-۱۳۹۳, ۰۵:۱۱ عصر
RE: پنل اس ام اس رایگان ویژه عید غدیر + هدیه - heroesofnew - ۱-۲-۱۳۹۳, ۰۷:۴۰ عصر
RE: پنل اس ام اس رایگان ویژه عید غدیر + هدیه - سعید حمزه زاده - ۱-۲-۱۳۹۳, ۰۹:۴۰ عصر
RE: پنل اس ام اس رایگان ویژه عید غدیر + هدیه - nova - ۱-۲-۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ عصر
RE: پنل اس ام اس رایگان ویژه عید غدیر + هدیه - azarp - ۲-۲-۱۳۹۳, ۱۲:۴۴ صبح
RE: پنل اس ام اس رایگان ویژه عید غدیر + هدیه - nova - ۲-۲-۱۳۹۳, ۰۱:۲۹ صبح
RE: پنل اس ام اس رایگان ویژه عید غدیر + هدیه - shaban532 - ۲-۲-۱۳۹۳, ۰۱:۴۶ صبح
RE: پنل اس ام اس رایگان ویژه عید غدیر + هدیه - nova - ۲-۲-۱۳۹۳, ۰۱:۵۳ صبح
RE: پنل اس ام اس رایگان ویژه عید غدیر + هدیه - shaban532 - ۲-۲-۱۳۹۳, ۰۲:۰۷ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان